JOHDON LASKENTATOIMI KÄYTÄNNÖSSÄ

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
KURSSI SULJETTU!

Tuotekuvaus

Kurssi antaa sinulle eväät ottaa johdon laskentatoimi haltuun käytännönläheisesti ja toimialan tarpeiden näkökulmasta. Koulutus tukee ja syventää konsultoivan työotteen osaamistasi, koulutuspäivän aikana käydään läpi tärkeimmät johdon laskennan työkalut. Opit miten ja missä tilanteissa niitä voidaan asiakastyössä hyödyntää.

Koulutus toimii myös loistavana kertauksena, jos työtehtäväsi ovat omien opintojen jälkeen painottuneet ulkoisen laskennan tehtäviin.

Koulutus toteutetaan prosessina, joka alkaa käytännönläheiseen koulutuspäivään sisältyvällä ennakkotehtävällä ja/tai esikartoituskyselyllä koulutuspäivän painotusten tarkistamiseksi. Koulutuspäivä on case-painotteinen, jolloin myös käytännön ratkaisuja voi olla useita.

Kouluttajalla on pitkä ja monipuolinen kokemus taloushallinnon eri osa-alueista.

 

Kouluttajat: 

Kari Alhola. KTM

 Alhola Consulting OyOhjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
16.04.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!