JOHDATUS TALOUSHALLINNON SALOIHIN – MAALLIKON ABC

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
KURSSI SULJETTU!

Tuotekuvaus

MIKSI?

Tällä kurssilla saat hyvän yleiskuvan kirjanpitäjän ja palkanlaskijan laajasta työn sisällöstä. Taloushallinnon manuaaliset työvaiheet vähenevät kirjanpidon digitalisoinnin ja automatisoinnin vaikutuksesta painopisteen siirtyessä kirjanpitojärjestelmissä syntyvien ongelmien ratkomiseen ja prosessien kontrollointiin.

Kurssi auttaa asiakkaan palvelukokonaisuuden hahmottamisessa. Kurssin käytyäsi ymmärrät paremmin kirjanpidon, verotuksen ja palkanlaskennan lainalaisuuksia, menetelmiä ja sitä, kuinka kirjanpitoprosessin toiminnot vaikuttavat toisiinsa. Opit puhumaan taloushallinnon ammattilaisten kanssa samaa ammattikieltä ja osaat hyödyntää oppimaasi omassa työympäristössäsi.

Kurssi sopii erinomaisesti myös taloushallinnon perehdytyskoulutukseksi.

MITEN?

Kurssi on pienryhmämuotoinen – enintään 30 osallistujaa. Kurssilla asiat käydään läpi käytännönläheisesti esimerkkien ja harjoitusten avulla.

Luennoijiksi on valittu kouluttajat, joilla on pitkä kokemus taloushallinnon eri osa-alueista ja tilitoimistojen parissa työskentelystä.

Kouluttajat: 

  • Eija Männistö, PHT, palkka- ja henkilöstöhallinnon johtava asiantuntija, Taloushallintoliitto
  • Janne Fredman, Taloushallinnon johtava asiantuntija, Taloushallintoliitto
  • Johanna Vuorto-Honkala, Yrittäjä, Ecomill Oy
  • Markku Ojala, Verotuksen ja kirjanpidon johtava asiantuntija, Taloushallintoliitto

 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
21.05.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!