Job crafting asiakaspalvelussa - Co-creation päivä työn tuunauksesta

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Job crafting eli työn tuunaus tarkoittaa oman työn muokkaamista siten, että työnteko tuottaa itselle enemmän iloa ja tyydytystä. Se ei tarkoita ikävien töiden poisrajaamista tai rusinoiden poimimista työn pullasta. Job crafting on positiivista, tavoitteellista työskentelyä oman tietoisuuden, tehtävien, toimintatapojen ja vuorovaikutussuhteiden ohjausta motivaation, vahvuusalueiden ja kiinnostuksen kohteiden hyödyntämiseksi nykyisessä työssä. Job crafting -taidot vahvistavat valmentavaa, uudistumismyönteistä ja itseohjautuvaa työkulttuuria.

Co-creation päivän tavoitteena on löytää menetelmät ja viitekehys omatoimisen job craftingin toteuttamiseksi. Näitä menetelmiä voi käyttää itseohjautuvasti jokainen työntekijä, mutta myös valmentajat ja esimiehet työkaluina valmennus- ja kehityskeskusteluissa. Opitaan siis tuunaamaan itse ja auttamaan työn tuunauksessa tiimin jäseniä. 

Prakton co-creation päivän konsepti lyhyesti:

Orientoidumme teemaan, sen teoriaan ja siihen liittyviin tutkimustuloksiin ennakkoon Prakton verkkokoulussa.

Selvität myös ennakkotehtävänä oman motivaatioprofiilisi Steven Reissin RMP-motivaatioprofiilin kautta. Sen tulkkaa sinulle henkilökohtaisesti työnohjaaja, RMP-motivaatiovalmentaja Minna Lahnaoja Amindosta.

Co-creation tilaisuudessa työskentelemme tavoitteellisesti yhteiskehittämisen menetelmin ja luomme asiakaspalvelussa toimivien job craftingin työkalujen ja viitekehyksen hyödynnettäväksi omaan ja/tai tiimin arkeen. 

Tuotokset dokumentoidaan ja ne ovat vapaasti jokaisen osallistujan hyödynnettävissä.

Tutustu myös Itseohjautuva asiakaspalvelu co-creation päivän kiteytykseen Prakton blogissa. 

Tervetuloa mukaan jokainen asiakaspalvelun eri roolissa toimiva!  Hyvissä ajoin ennen co-creation päivää saat yhteydenoton Minnalta motivaatioprofiilin tekoon ja oman henkilökohtaisen ajan purkukeskusteluun. Saat myös linkin orientaatiomateriaaliin, jossa tutustut job craftingin tapoihin ja tutkimustuloksiin.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
21.03.2019
09:00
16:00

Päivän ohjelma

8.30 Päivää energisoiva buffet-aamiainen Huoneella

Check-in 

Mitä ja miksi job crafting?  

Kohti omaa sisäista motivaatiota

12.00 Lounas

Yhteiskehittämisen sessio: job crafting  

14.00 Tauko

Yhteiskehittämisen sessio: job crafting jatkuu

Check-out

16.00 päivä  päättyy

  

Peruutusehdot

Tilaamalla tapahtuman/ koulutuksen hyväksyt tapahtuman peruutusehdot. Mikäli sinulle tulee este tilaisuuteen pääsyssä, otamme mielellämme tilallesi toisen henkilön organisaatiostasi tai verkostostasi. Mikäli perut ilmoittautumisen alle 14 päivää kurssin alkua, jää maksuun 50% kurssimaksusta ja mahdollisesti toimitetut ennakkomateriaalit ovat totta kai sinun. Pahoittelut, mutta alle 7 päivän peruutuksissa jäävät hyvitykset saamatta. 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!