Jira Software käyttöönotto ja ylläpito

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Jira Software on ketterien kehitystiimien tehtävien hallinnan ykköstyökalu mutta soveltuu hyvin myös perinteistenkin projektien tarpeisiin. Tässä koulutuksessa käydään läpi kaikki tarvittavat käyttöönoton vaiheet ja miten eri ominaisuudet kannattaa konfiguroida omiin tarpeisiin soveltuviksi. Samalla luodaan perusta hyvälle ylläpidolle ja tehokkaalle jatkokehittämiselle.

Sisältö

  • Jira Sofware, ominaisuudet, rakenne ja toimintaperiaatteet
  • Käyttöönoton vaiheet
  • Liitokset muihin välineisiin
  • Jira Softwaren ylläpito
  • Käyttäjien tuki ja koulutus
  • Lisenssimallit ja käyttöpalvelun vaihtoehdot (Cloud /Server)
  • Muut Jira-tuoteperheen sovellukset (Jira Core, Jira Service Desk ja Jira Ops)


Kohderyhmä

Jira Softwaren ylläpitäjät ja tehokäyttäjät. Projektipäälliköt, tuoteomistajat, scrum masterit sekä tiimien vetäjät ja vastuuhenkilöt. Koulutus soveltuu sekä Cloud- että Server-versiosta kiinnostuneille.

Esitietovaatimukset

Aiempaa tietoa tai kokemusta Jira Softwaren ylläpidosta ei edellytetä. Osallistujalle on kuitenkin eduksi jos hänellä on aiempia kokemuksia Jira Softwaren tai jonkun muun Jira-tuoteperheen sovelluksen käytöstä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
17.04.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!