JavaScript Brief: Async ja Web Workers

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
JavaScript Brief: Async ja Web Workers, ei tenttiä
1 Kpl
Brief: teknologiakatsaus (0.5 pv), 13.02.2019
450 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 350,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

JavaScriptissä voidaan nykyisin perinteiseen callback-malliin perustuvan asynkroonisen käsittelyn lisäksi hyödyntää myös promise-mallia sekä asynkroonisia metodeja. Web Workereiden myötä myös säikeistys on tullut mahdolliseksi selainsovelluksiin.

Koulutus on luentomuotoinen ja kestää noin 2 tuntia. Koulutuksessa esitellään runsaasti esimerkkejä aihepiiriin liittyen. Mikäli tuot koulutukseen oman kannettavan työaseman, voit ladata esimerkit myös sille. Koulutuksen päätyttyä osallistujan on mahdollista vielä testailla ja muokkailla esimerkkejä harjoituksen omaisesti kouluttajan paikalla ollessa.Ohjelma

Käsiteltävät aiheet

  • Promise-objekti ja sen käyttö
  • Asynkrooniset metodit
  • Web-workers
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!