Java brief: Uudet tuulet, versiot 9-12

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Java brief: Uudet tuulet, versiot 9-12, ei tenttiä
1 Kpl
Java brief: Uudet tuulet, versiot 9-12 (0.5 pv), 15.02.2019
450 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 350,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Vuosia kestäneen hiljaiselon jälkeen Java-maailmassa tuulee, versionumerot hyppivät eteenpäin vuosittain. Java9 ja 10 ovat järkevöittäneet monia Javan rakenteita, JRE kevenee ja tulee yhä tehokkaammaksi, Oracle luovuttaa Java EE alustan open source-yhteisölle. Muutosten tahti jopa hengästyttää. On aika koota ajatukset ja miettiä mitä on tapahtumassa ja mikä muutosten vaikutus on.

Koulutus on luentomuotoinen ja kestää noin 3 tuntia.Ohjelma

Käsiteltävät aiheet

  • Modulaarinen Java
  • Versioiden merkittävimmät piirteet
  • Poistuvat piirteet
  • Java EE, Jakarta EE
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!