Java Brief: Funktionaaliset rajapinnat ja lambdat

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Java Brief: Funktionaaliset rajapinnat ja lambdat, ei tenttiä
1 Kpl
Java Brief: Funktionaaliset rajapinnat ja lambdat (0.5 pv), 17.10.2018
450 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 350,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Yksi merkittävimmistä Java 8:n mukanaan tuomista piirteistä on mahdollisuus funktionaaliseen ohjelmointiin ja Lambda-expressionien käyttöön. Nyt viimeistään on aika tutustua näihin.

Koulutus on luentomuotoinen ja kestää noin 2 tuntia. Koulutuksessa esitellään runsaasti esimerkkejä aihepiiriin liittyen. Mikäli tuot koulutukseen oman kannettavan työaseman, voit ladata esimerkit myös sille. Koulutuksen päätyttyä osallistujan on mahdollista vielä testailla ja muokkailla esimerkkejä harjoituksenomaisesti kouluttajan paikalla ollessa.Ohjelma

Käsiteltävät aiheet

  • Funktionaaliset rajapinnat
  • Metodiviittaukset
  • Lambdat
  • Käyttökohteita
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!