Innostuksen ja itseohjautuvuuden työkulttuuri asiakaspalvelussa

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Itseohjautuvan asiakaspalvelun co-creation päivä, ei tenttiä
1 Kpl
Itseohjautuvan asiakaspalvelun co-creation päivä (1 pv), 23.11.2018
290 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 261,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Aloitetaan yhdessä prosessi uuden ajattelun, uudistumisen ja itseohjautuvamman asiakaspalvelun rakentamiseksi. Ravistaudutaan irti perinteisestä ajattelusta ja tunnistetaan uuden työkulttuurin vaatimuksia toimintatavoillemme. Opitaan yhdessä tealin, sosiokratian ja holakratian periaatteita ja sovelletaan niistä asiakaspalvelulle uutta toiminnan mallia asiakaspalvelujohtamisen parhaita käytäntöjä haastaen. Iskemme ehkä kultasuoneen tai sitten emme, mutta ihan varmasti opimme.

Tule mukaan haastamaan omaa ajattelua ja tekemistä. Rakennetaan yhdessä uudenlainen johtamisen viitekehys, juuri asiakaspalvelumaailmaan sopiva ja etsitään vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • mitä itseohjautuvuus ja työn autonomia tarkoittavat asiakaspalvelutyön eri rooleissa?
  • mitä itseorganisoituminen on asiakaspalvelussa?
  • miten asiakaspalvelujohtamisen parhaat käytännöt uudistuvat? Mitä rakenteita ja periaatteita tarvitaan?
  • miten ”vallaton” asiakaspalvelu toimii? 
  • miten siirtymä uuteen voi tapahtua?

Tervetuloa mukaan jokainen asiakaspalvelun eri roolissa toimiva! 

Hyvissä ajoin ennen co-creation päivää saat tunnarit orientaatiomateriaaliin, joka käsittelee itseohjautuvuutta, itseohjautuvia organisaatioita ja sisäistä motivaatiota. Päivän jälkeen päätämme, miten tutkimusmatkamme jatkuu. Lisätietoja Elinalta.

 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
23.11.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse co-creation päivään, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen tapahtumaa, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!