ITIL® Service Transition

Kesto: 3 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Sertifiointitentti: Kyllä, Tenttikieli: englanti, Tenttityyppi: paperi
ITIL® Service Transition + tentti
1 Kpl
ITIL® Service Transition (3 pv), 15.10.2018
1 Kpl
ITIL® Service Transition Tentti, online
2300 €
+ alv.. 24%.
ITIL® Service Transition, ei tenttiä
1 Kpl
ITIL® Service Transition (3 pv), 15.10.2018
1950 €
+ alv.. 24%.
ITIL® Service Transition, uusintatentti
1 Kpl
ITIL® Service Transition Tentti, online
350 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan.

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on APMG-International. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.

IT Infrastructure Library® (ITIL®) on globaalisti hyödynnetty IT-alan parhaista käytännöistä koottu viitekehys IT-palvelutuotannon hallintaan ja johtamiseen. ITILin prosessimainen palvelunhallinnan viitekehys on reaalimaailmassa toimivista käytännöistä, toimintamalleista ja prosesseista muodostuva kokonaisuus, jota valtaosa IT-organisaatioista hyödyntää maailmanlaajuisesti. ITIL on palveluelinkaarimallin mukaiseksi järjestynyt kokonaisuus, joka pitää sisällään seuraavat osa-alueet:
- Service Strategy
- Service Design
- Service Transition
- Service Operation
- Continual Service Improvement


Tämä koulutus keskittyy Service Transition-elinkaaren vaiheeseen. Koulutuksessa käsitellään muun muassa seuraavat ITIL-prosessit:

  • Muutoksenhallinta (Change Management)
  • Palveluomaisuuden- ja konfiguraationhallinta (Service Asset and Configuration Management)
  • Jakelunhallinta (Release Management)
  • Tietämyksenhallinta (Knowledge Management)
  • Palvelun testaus ja validointi (Service testing and Validation)
  • Arvioinnit (Evaluation)
  • Palvelun käyttöönoton suunnittelu ja tuki (Transition planning and Support)


Koulutuksen jälkeen osallistuja ymmärtää käyttöönottovaiheen (palveluun siirtyminen) perusasiat ja muutoksenhallinnan merkityksen osana IT-organisaation palvelutuotantoa. Osallistuja osaa koulutuksen jälkeen kaikki Service Transition-elinkaaren aikaiset prosessit, CMDB-tietouden ja prosessien välisen kommunikoinnin. Kurssilla syvennytään myös Transition-prosessien kytkentöihin toisiin elinkaaren vaiheisiin.

ITIL® is a Registered Trade Mark of the Office of the Office of Government Commerce in the United Kingdom and other countries.

Koulutuspäivän aikataulu
Koulutuspäivän aikataulu on klo 9-16.


Kohderyhmä: IT-palvelutuotannon, palvelunhallinnan tai palvelujohtamisen kanssa työskentelevät henkilöt kuten prosessin omistajat, kehityspäälliköt, palvelupäälliköt, tietoturvavastaavat, tuotantopäälliköt, projektipäälliköt, konsultit, tietohallintopäälliköt ja vastaavat.

Esitiedot: Kurssille osallistujilta vaaditaan nykyinen ITIL Foundation-sertifiointi (ITIL Foundation 2011 edition)

Materiaali: Kurssimateriaali on englanninkielinen ja opetus on suomeksi. Kurssi on päivitetty ITIL 2011 editionin mukaiseksi ja sisältää viimeisimmän ja tuoreimman tiedon ITIListä. Kurssimateriaali toimitetaan oppilaille etukäteen pdf-muodossa (kannattaa ottaa oma tabletti tai läppäri mukaan, jolta voi lukea materiaalia kurssin aikana).

Kouluttajat: Kurssin kouluttajina toimivat Wakarun kokeneet ja sertifioidut sekä akkreditoidut kouluttajat. Yli puolet Wakarun oppilaista antaa täydet pisteet kouluttajallemme.

Osaaminen todistaminen - sertifiointitesti: Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa Service Transition -sertifiointitesti. Tentti suoritetaan kurssin päätteeksi.Läpäisemällä testin osallistuja saa 3 opintopistettä ITIL Expert-sertifiointia varten. ITIL Expert-sertifiointiin vaaditaan 22 opintopistettä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
15.10.2018
09:00
16:00
16.10.2018
09:00
16:00
17.10.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!