ITIL® Foundation

Duration: 3 days , Course language: finnish, Material language: finnish, Material: pdf
Certification exam: Yes, Exam language: finnish, Exam type: online
COURSE CLOSED!

Description

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan.

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on PEOPLECERT. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen, tenttiajan varaamiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.

Tavoite
Kurssi esittelee osallistujille palveluiden hallintaa, toimitusta ja näiden yhteyttä liiketoiminnan odotuksiin. Kurssin jälkeen osallistujat tunnistavat IT-palvelunhallinnan avainperiaatteet ja käsitteet sekä tiedostavat ITILin käytön hyödyt organisaatiossa. Kurssin jälkeen osallistujilla on hyvät valmiudet suorittaa ITIL Foundation -sertifiointitesti.

Kohderyhmä
Kurssi on suunnattu IT-johdolle, kuten tietohallintojohtajille ja -päälliköille, senior-tason IT-päälliköille, projektipäälliköille, tiiminvetäjille, IT-asiantuntijoille sekä IT-päälliköille ja -konsulteille. Kurssi soveltuu hyvin myös kaikille niille, joiden työtehtävät käsittävät IT-palveluiden ostamiseen tai hyödyntämiseen liittyviä tehtäviä. Tämän ITIL Foundations -kurssin luontevia jatkokursseja ovat mm. ITIL Intermediate tason kurssit.

Esitietovaatimukset
Kurssille ei ole esitietovaatimuksia.

Koulutuspäivän aikataulu
Koulutuspäivän aikataulu on klo 9-16.

Kurssin ohjelma
IT Infrastructure Library (ITIL) on kokoelma parhaita käytäntöjä IT-palveluiden toimittamiseen ja IT-Infrastruktuurin hallintaan. ITIL:ssä määritellyt palveluprosessit ovat käytännössä testattuja ja hyviksi havaittuja useissa organisaatioissa maailmanlaajuisesti. ITIL 2011 editionin mukaan nämä parhaat käytännöt (best practices) on esitelty palvelun elinkaarimallin keinoin sisältäen seuraavat osa-alueet:

- Service Strategy (palvelustrategia)
- Service Design (palvelun suunnittelu)
- Service Transition (palveluun siirtyminen)
- Service Operation (palvelun toimittaminen) ja
- Continual Service Improvement (palvelun jatkuva kehittäminen).

Mainitut osa-alueet muodostavat palvelun elinkaarelle kehyksen, jonka avulla palvelu vastaa paremmin liiketoiminnan tarpeisiin liiketoiminnan arvoja arvioitaessa.

Kurssilla käydään läpi palvelunhallinnan prosessit, niiden sijoittuminen palvelun elinkaareen sekä näihin liittyvät käsitteet ja määritelmät. Samalla osallistuja oppii tunnistamaan prosessien tehtävät, niihin liittyvät roolit ja näiden väliset yhteydet. Lisäksi käydään läpi yleisimmät prosessien tehokkuuteen vaikuttavat tekijät.


ITIL® is a registered trade mark of AXELOS Limited.
Wakaru Oy is an Accredited Training Organisation for ITIL®.

Valmentajat
Valmentajina toimivat Wakarun kokeneet ja ITIL-sertifoidut valmentajat.

Kurssimateriaali
Kurssimateriaali on suomenkielinen. Kurssimateriaali toimitetaan oppilaille etukäteen pdf-muodossa (kannattaa ottaa oma tabletti tai läppäri mukaan, jolta voi lukea materiaalia kurssin aikana).

Osaamisen todistaminen sertifioinnilla
Kurssilla suoritettavat harjoitukset valmentavat samalla osallistujia kurssin jälkeen suoritettavaan sertifiointitestiin. Foundation Certificate in IT Service Management -sertifiointitesti on vapaaehtoinen. Sertifiointi mahdollistaa jatko-opiskelun seuraaville tasoille ja siksi sen suorittaminen on suositeltavaa. Sertifiointitestiin osallistuville tilataan tenttivoucher, jonka avulla he voivat varata itselleen etävalvotun, omatoimisesti suoritettavan online-tentin. 
Tentti suoritetaan itsenäisesti omalla koneella ja varmistustestin koneellasi voit tehdä täällä, ja Exam Shield-ohjelmiston vaatimukset ja tiedot näet täältä. Huomioithan voimassaoloajan saamastasi Peoplecertin viestistä, tenttiaikaa ei ole mahdollista pidentää.


Kurssilaisten kommentteja aikaisemmista kursseista:

  • Kouluttajan tietotaito on todella loistava
  • Koulutus yllätti positiivisesti sekä asiasisällön että kouluttajan osalta. Kouluttajalle kiitos selkeästä ja johdonmukaisesta koulutuksesta. Yksityiskohtana esimerkkien runsas käyttö "elävästä elämästä" oli suuri plussa.
  • Rauhallinen, asiantunteva ote


Schedule

Date
Start time
End time
Nb!
10.09.2018
09:00
16:00
11.09.2018
09:00
16:00
12.09.2018
09:00
16:00
Cancellation terms

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!