ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi, ei tenttiä
1 Kpl
ISO 27001:2017 Tietoturvajärjestelmän rakentaminen ja auditointi (1 pv), 29.10.2018
650 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 617,50€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Fyysisen työn vähentyessä ja digitalisaation lisääntyessä informaation hallinnasta ja suojaamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Verkottuneessa maailmassa kaikki koneita ja laitteita myöten alkaa olla yhteyksissä toisiinsa ja jopa yksittäinen taitava yksilö voi mahdollisesti päästä käsiksi sellaisiin tietoihin, joihin hänellä ei ole mitään oikeuksia. Tietoturvan hallinnassa ei pidä myöskään unohtaa perinteisiä fyysisiä suojauksia. ISO 27001:2017 standardin uudistettu rakenne vastaa uusien laatu- ja ympäristöstandardien pääotsikoita mahdollistaen tietoturvallisuuden kätevän integroinnin osaksi johtamisjärjestelmää. Koulutuksessa käydään läpi tietoturvastandardin rakenne, järjestelmäprojektin vaiheet ja annetaan vinkkejä sisäisille auditoijille.

Koulutuksen tavoitteet ja hyödyt

Koulutuksen tavoitteena on avata ISO 27001:2017 keskeiset vaatimukset, tulkita vaatimusten soveltamisessa, auttaa vaatimusten käytännön toteutuksessa, antaa hyvät vinkit tietoturvajärjestelmän  rakentamiseen sekä antaa valmiuksia tietoturvajärjestelmän sisäiseen auditointiin.

Kenelle?

Koulutus sopii hyvin  esimerkiksi johdolle, tietoturvasta vastaaville, sisäisille ja toimittaja-auditoijille, esimiehille ja johtamisjärjestelmien kehittämisestä vastaaville.

Oppimismenetelmät

Koulutus koostuu ISO 27001:2017 olennaisten vaatimusten läpikäynnistä, merkityksen avauksesta ja käytäntöön soveltavista esimerkeistä. Päivän aikana käydään vuorovaikutteista keskustelua ja tehdään käytäntöön soveltavia harjoitteita. Osallistujat saavat aineistona erilaisia malleja, työkaluja, työpohjia ja välineitä organisaatiokohtaisen ISO 27001:2017 rakentamisen ja auditoinnin tueksi.

Kouluttaja

Kouluttajana on Jussi Moisio. Jussilla on vuosikymmenten kokemus laadunhallinnan, ympäristö- ja turvallisuusasioiden, riskienhallinnan, jatkuvan parantamisen, prosessiajattelun ja prosessien mittaamisen kuin myös erilaisten arviointien ja auditointien parista. Jussi toimii Qualitas Fennican pääkouluttajana sekä virallisena Inspecta Sertifiointi Oy:n pääarvioijana laatu- ja ympäristöjärjestelmissä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
29.10.2018
08:30
16:00

Tarkempi sisältökuvaus löytyy osoitteesta: https://goo.gl/AVAdFt

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!