IFRS-asiakas ja tilitoimisto

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
KURSSI SULJETTU!
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Miksi?

Koulutus on tarkoitettu taloushallinnon ulkoistusta harkitsevien, IFRS-raportoijien tai sellaiseksi siirtymää suunnittelevien, kirjanpitovelvollisten talousjohdolle ja muulle taloushallintohenkilöstölle sekä taloushallinnon ulkoistuspalveluja tarjoavien yhteisöjen henkilöstölle. 

Tässä koulutuksessa saat hyvät edellytykset suunnitella, toteuttaa ja ylläpitää IFRS-raportoijan ja tilitoimiston hyvää yhteistyötä kummankin osapuolen näkökulmasta.    

Miten?

Koulutus on pienryhmämuotoinen, tehokas tietopaketti IFRS-raportoijan ja tilitoimiston välisestä yhteistyöstä. Koulutustilaisuuden jälkeen sinun on kahden viikon ajan mahdollisuus saada kouluttajalta vastauksia mieltäsi askarruttaviin päivän teemaan liittyviin kysymyksiin.

Kouluttajaksi on valittu huippuasiantuntija, jonka yksi vahvimmista erityisosaamisalueista on IFRS. Käytäntöön soveltuvuuden varmistaa kouluttajan pitkä kokemus taloushallinnon asiantuntija- ja johtotehtävistä erityisesti kansainvälisissä yrityksissä.

Kouluttaja: Ismo Kuutti, KHT, JHT, MBA, KLT, KITA, KTM

Kurssi sopii KLT-ylläpitokoulutukseksi (1 pv).


Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
17.03.202009:0016:00
09.00 - 16.00 Luennot
08.30 - 09.00 Aamukahvi ja ilmoittautuminen
12.00 - 13.00 Lounas
14.20 - 14.35 Iltapäiväkahvi
 
 • Tarjouspyyntö taloushallinnon ulkoistuksesta
  • IFRS-raportointiin liittyvät seikat, jotka tarjouksen pyytäjän ja tarjouksen tekijän tulee ottaa huomioon, kun tarjouksen pyytäjä on
   • IFRS-raportoija
   • IFRS-siirtymää suunnitteleva kirjanpitovelvollinen
 • Vaikutukset taloushallinnon ulkoistukseen, jos kirjanpitovelvollinen on tai suunnittelee olevansa vapaaehtoinen IFRS-raportoija tai jos kirjanpitovelvollinen on ”pakollinen IFRS-raportoija” (osakkeet tai velkainstrumentit julkisen kaupankäynnin kohteena)
 • Tilitoimiston ja asiakkaan vastuunjako
  • vastuunjakotaulukkoon sisällytettävät erityiset asiat asiakkaan ollessa IFRS-raportoija
 • Tilitoimiston palveluedellytykset, kun asiakas on IFRS-raportoija
 • Asiakkaan ja tilitoimiston yhteistyö IFRS-siirtymäprojektissa
 • IFRS:sään liittyviä riskejä ja ongelma-alueita, jotka saattavat tulla esille IFRS-raportoijan ja tilitoimiston välisessä yhteistyössä
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!