Vastuullinen ihmisten johtaminen - koulutus HR ja esimiehille verkossa

Kesto: 0.5 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Vastuullinen ihmisten johtaminen koulutus

Pitkäjänteinen vastuullisuuden, hyvän mielen työpaikkojen ja inhimillisen muutoksen kehittäminen alkaa tästä! 

Sisältö: 1/2 päivän koulutus, materiaalit ja työkalut heti käyttöön! Saat myös sparrausta ja verkostoitumista.

​Oletko joskus pohtinut mitä vastuullisuus sinulle tarkoittaa? Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla uusinta tietoa ja käytännön vinkkejä tärkeästä aiheesta, joka koskettaa meitä kaikkia.

Miksi?

Vastuullisen ihmisten johtamisen koulutus on kehitetty juuri Sinulle, joka haluat tuoda inhimillisyyden takaisin johtamiseen vastuullisesti ja kestävästi. 

Kenelle?

Vastuullisen johtamisen koulutus on suunnattu yritysten HR-ammattilaisille ja esimiehille, jotka haluavat kehittää yrityksen vastuullisuutta ja johtamista käytännönläheisesti ja kestävästi. 

​Mitä?

Vastuullisen ihmisten johtamisen koulutuksesta saat käytännön tukea, vinkkejä, verkostoja, vertaistukea, työkaluja ja sparrausta vastuulliseen ihmisten johtamiseen yrityksessäsi. Koulutus toteutetaan verkkovalmennuksena. 

Missä?

Toimimme verkossa, webinaarit ovat kuunneltavissa silloin kun sinulle itsellesi sopii. Saat materiaalit käyttöösi saman tien, kun aihe on käsitelty. ​

Keskeiset aiheemme ovat:

Vastuullinen HRM

Vastuullisen henkilöstöjohtamisen tulokset heijastuvat koko yritykseen ja tulokseen. Miten yrityksen vastuullisuutta voi kehittää henkilöstöjohtamisen kautta ja miten lähden liikkeelle kohti vastuullisempaa ihmisten johtamista? 

Kestävä menestys ja hyvän mielen työpaikka

Johtamista ja esimiestyötä kehittämällä opitaan ymmärtämään työelämän laadun vaikutusta työn tuottavuuteen kiinnittämällä erityistä huomiota työntekijöiden henkisiin voimavaroihin, palautumiseen ja työterveyteen. Mitä ovat kestävää menestystä edistävät myönteiset teot ja miten hyvän mielen työpaikka luodaan?

Ihmisläheinen muutoksen johtaminen

Miten muutoksesta saadaan kestävää ja pysyvää organisaatiossa? Muutos on usein kivulias prosessi, mutta sen ei tarvitse olla. Kuinka teet muutoksesta sujuvan ja kestävän?

 

Kouluttajat: 

Katariina Lilloiva

Katriina Lilloiva: 

Olen HR:n kehittäjä ja motivaatiovalmentaja. 

Olen erityisen kiinnostunut vastuullisuuden ja henkilöstöjohtamisen yhdistämisen vaikutuksista HR:n muutoksessa. 

Tarja Kyllönen

Tarja Kyllönen: 

Olen työelämän kehittäjä ja työyhteisövalmentaja. 

Olen pitkän linjan työhyvinvoinnin ja  henkilöstötuottavuuden asiantuntija. 

Käytän osallistavia, innostavia ja luovia ryhmätyömenetelmiä vetämissäni valmennuksissa ja työpajoissa.

Tarja Eloranta

Tarja Eloranta:

Olen työyhteisöjen ja esimiestyön kehittäjä. 

Erityisosaamistani ovat digitaalisten ratkaisujen hyödyntäminen liiketoiminnassa, tiedolla johtaminen ja organisaation aineettoman pääoman johtaminen ja vastuullinen muutos.

 

 Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!