Vaikuttava esimiestyö

Kesto: 3.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Vaikuttava esimiestyö -valmennus esimiehille, jotka haluavat tukea esimiehenä kehittymiseen ja kehittää vuorovaikutustaitojaan valmentavan johtamisen avulla.

Valmennukseen sisältyy 3 lähipäivää HRM Partnersin tiloissa Helsingin Lauttasaaressa, 3 yksilöcoachingtapaamista, vahvuuskartoitus sekä ohjattuja välitehtäviä.  Valmennus on avoin ja ryhmä koostuu eri organisaatioista tulevista osallistujista. Työskentelemme valmennuksessa vuorovaikutteisesti ja toiminnallisesti.Hyvä esimies tuntee itsensä ja osaa johtaa innostusta, sitoutumista sekä uudistumista. Vastuullisessa työssä toimivat esimiehet tarvitsevat ohjausta, jotta he osaavat johtaa itseään, ryhmiään ja muutoksia tavoitteellisesti ja tehokkaasti. Hyvällä esimiestyöllä ja johtamisella on myös suuri merkitys työyhteisön hyvinvointiin ja menestymiseen. 
 
 
Valmennuksen hyödyt

• Kehittää esimiehen vuorovaikutustaitoja ja valmentavalla otteella johtamista

• Lisää itsetuntemusta ja kykyä johtaa itseään sekä omaa työtään 

• Kirkastaa esimiehen roolia ja erilaisia tehtäviä organisaatiossa

• Kehittää osaamista haastavien tilanteiden käsittelemisessä esimiehenä

• Kehittää kykyä johtaa ihmisiä uudistuvassa työelämässä
 
 Kenelle
 Valmennus on suunnattu uusille ja kokeneemmille esimiehille, jotka haluavat tukea esimiehenä kehittymiseen ja kehittää vuorovaikutustaitojaan valmentavan johtamisen avulla. 
 

Toteutus

Valmennukseen sisältyy 3 lähipäivää HRM Partnersin tiloissa Helsingin Lauttasaaressa, 3 yksilöcoachingtapaamista, vahvuuskartoitus sekä ohjattuja välitehtäviä.  Valmennus on avoin ja ryhmä koostuu eri organisaatioista tulevista osallistujista. Työskentelemme valmennuksessa vuorovaikutteisesti ja toiminnallisesti.

 

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!