Herkkyyden jalostaminen vahvuudeksi työympäristössä - Syksyn etäryhmä

Kesto: 4 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Herkkyyden jalostaminen vahvuudeksi työympäristössä, ei tenttiä
1 Kpl
Herkkyyden jalostaminen vahvuudeksi työympäristössä (4 pv), 05.09.2018
1 Kpl
Herkkyyden jalostaminen vahvuudeksi työympäristössä Materiaali, online
375 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 675,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Mentorointityössäni olen kohdannut satoja herkkiä ihmisiä. Olen saanut seurata heidän työuraansa hyvin läheltä, nähnyt miten asiat pikkuhiljaa kehittyvät positiiviseen suuntaan. Tuo muutos ei tapahtu sormia napsauttamalla, sillä se on prosessi, jolle pitää sallia aikaa. Siksi tämä etäkoulutus on jaettu syksyn ajalle pienempiin osiin. Se mahdollistaa myös ajan löytymisen helpommin. Tiedän miten tunnollisia työntekijöitä ne herkät ovat. Erittäin hyödyllistä on jos pystyy ottamaan tuolloin omaa aikaa, tehdä vaikka etäpäivän tai sulkeutua tyhjään neukkariin ettei tule keskeytetyksi. 

Kokoonnumme etänä kerran kuukaudessa syyskuusta joulukuulle kahden tunnin sessioon. Mikäli ei pääse osallistumaan johonkin kurssikertaan, voi kuunnella nauhoitteen. Mukana oleminen on kuitenkin se kaikkein tehokkain tapa, sillä silloin on mahdollisuus kysyä ja kommentoida.

Etäkurssit pidetään webinaarialustan kautta keskiviikkoiltapäivisin klo 14-16, päivät: 5.9., 3.10., 7.11. ja 5.12.

Suvi Savolaisen tapa kouluttaa on hyvin käytännönläheinen, joten kurssilla tullaan jakamaan paljon käytännön tilanteisiin pohjaavaa informaatiota. Ennakkotehtäviin kuuluukin elokuun aikana lähettää kuvauksia itselle haastavista tilanteista työympäristössä, joihin toivoisi käytännönläheisiä vinkkejä miten suhtautua niihin uudella tavalla. Esimerkeistä puhutaan nimettömänä, eikä nimet ja työpaikat tule ilmi caseistä puhuttaessa. 

Kurssiin kuuluu myös elokuun aikana käytävä omakohtainen profilointisessio, jolloin kurkistetaan halukkaiden kanssa yksityisluonteisesti siihen, mitä ovat kunkin omat haasteet joihin keskittyä syksyn aikana. Täten kurssin sisältö voidaan myös räätälöidä ottamaan huomioon osallistujien tarpeet. 

Tule mukaan jalostamaan omaa vahvuuttasi esiin!

Hyötyjä työyhteisöön tuotavaksi kurssilta: 

  • lisääntynyt työhyvinvointi
  • motivaation ja sitoutumisen kohoaminen työnantajaan
  • tunteellinen hyvinvointi työssä
  • kiitollisuudentunteiden, ymmärretyksitulemisen ja muiden positiivisten tunteiden kokeminen työn merkeissä
  • arvokasta itsensä kehittämistä elämän suolana, joka toimii upeana työntekijän palkitsemisena
  • työyhteisön ilmapiirin ja yhteishengen parantaminen
  • tiimin henkilökemioiden kehittyminen
  • uusien vahvuuksien löytäminen ja työn tehostuminen
  • urautumisenpoisto
  • leipääntymisenesto


Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
05.09.2018
14:00
16:00
03.10.2018
14:00
16:00
07.11.2018
14:00
16:00
05.12.2018
14:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö tai voi osallistua seuraavaan alkavaan ryhmään. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!