Henkilöbrändäys workshop - Itsetuntemus

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
Selvätietoinen itsebrändäys workshop, ei tenttiä
1 Kpl
Selvätietoinen itsebrändäys workshop (1 pv), 16.06.2018
275,00 €
+ alv.. 24%.
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Workshopissa terävöitetään ne asiat, joita et vielä itsessäsi kokonaan näe, osaa arvostaa tai hyödyntää. Saat uusia näkökulmia itseesi ja tekemiseesi – kuin uusia työkaluja, minkä kautta toimia maailmassa tai edustaa itseäsi, yritystäsi ja muita sinulle tärkeitä asioita.

Kun tiedostat omat tämänhetkiset syvemmät henkilökohtaiset vahvuutesi täysin, pystyt tuomaan ne paremmin ilmi ja ihmiset saavat helpommin kuvan varsinaisesta olemuksestasi. Pystyt herättämään luottamusta uusissakin ihmisissä. Olemalla syvemmin autenttinen itsesi pystyt välittämään sen tunteen, kuin he jo tuntisivat sinut. Silloin he todennäköisemmin palkkaavat sinut, ostavat sinulta tai kiinnostuvat siitä mitä yrität ajaa eteenpäin.

Workshop on omiaan vahvistamaan itsensä brändäystä työmarkkinoilla ja edistämään työuraa haluamaansa suuntaan. Tämä workshop sopii uutta elämänvaihetta tutkiville, omaa työuraansa aloitteleville tai alanvaihtajille, joilla on haastavaa löytää sitä kantavaa kulmaa sen suhteen kuka on ja mitä edustaa tässä hetkessä. Itsebrändäystä voi myös käyttää liiketoimintansa tukena, sillä workshop soveltuu erinomaisesti myös yrittäjille, sillä kuten tiedämme – ihmiset ostavat ihmisiltä. Omia vahvuuksiaan voi käyttää markkinoinnin tukena tai ohjenuorana uusia palveluita suunniteltaessa.

Ryhmässä tehdään jokaiselle oma henkilökohtainen profilointisessio, jota voi käyttää omana itsetuntemuksensa tukena. Konsultti kuvailee sinulle näiden piirteittesi arvon niin, että varmasti saat siitä hyvin kiinni ja oma arvostuksesi itseäsi kohtaan lisääntyy.

  • Workshoppiin osallistuminen voi olla juuri se paras satsaus, mikä erottaa sinut työmarkkinoilla massasta.
  • Saat lisää vakaata uskoa itseesi ja omiin kykyihisi kun tunnet oman potentiaalisi paremmin
  • Sinun on helpompi tuoda esiin omaa itseäsi ja saada aikaan suuriakin elämänmuutoksia kun tietää mihin voi nojata ja millä kulmalla lähestyä asioita
  • Saat selkeyttä mihin suuntautua urallasi ja miten selkeyttää työnkuvaasi, jotta myös työnantaja hyötyy sinun potentiaalistasi mahdollisimman paljon
  • Oma tehokkuus ja työssaviihtyminen lisääntyvät kun tiedät mitä vahvuutta kokeilla ja käyttää käytännön työssäsi.

Tule hakemaan vahvempaa selkeyttä omaan tilanteeseesi tästä henkilöbrändäys workshopista, jossa taataan se, että kävelet ulos entistä vahvempana kuin sisään tullessasi. Jos näin ei käy, saat rahasi takaisin.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu nopeasti, sillä workshopin koko pidetään pienenä (max. 10 henk.), jotta on mahdollista antaa osallistujille runsaasti henkilökohtaista huomiota. Mukaan tarvitset muistiinpanovälineet.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
12.06.2018
09:00
16:00

Ohjelma:

Päivä alkaa klo 9.30 vapaamuotoisilla aamukahveilla ja verkostoitumisella. Koulutusta klo 10-17 lounastauolla. Aamupäivällä alustusta aiheeseen, iltapäivällä itsenäistä työskentelyä ja profilointia. Workshop päättyy tulosten vertailuun.

Paikka:

Helsingin Munkkiniemessä, Munkinpolku 10. Munkkiniemeen on hyvät kulkuyhteydet busseilla ja ratikka 4. Ilmaisia 4 h kiekkopaikkoja tienvarrella runsaasti. Lähistöllä on lounaspaikkoja tai tiloissa voi syödä omia eväitä. Tilan keittiössä on astioita, mikro ja jääkaappi.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö tai workshoppiin voi osallistua toisena kurssikertana. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!