Tehosta liiketoimintasi kehitystä ketterällä johtamisella

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Näillä johtamisen työkaluilla ja uudella ajattelulla tehostat liiketoimintasi kehitystä, rakennat organisaatiosi muutoskykyä ja onnistut paremmin digitalisaatiossa sekä asiakas- ja työntekijäkokemuksessa.

Ketteryyden omaksuminen on tuonut hurjan harppauksen ohjelmistoalalle viime vuosina. Nyt se on leviämässä muillekin aloille kovaa vauhtia. Tämä valmennus on räätälöity ensisijaisesti muiden kuin IT-alan organisaatioiden johtajille.

Käytännönläheisessä valmennuksessa käymme läpi ketterän johtamisen ajattelua, ketterän organisaation johtamisjärjestelmän elementtejä ja mietimme niiden soveltamista oman liiketoiminnan ajankohtaisiin kehityshaasteisiin.

Ketterä johtaminen on kyvykkyys johtaa ketterää organisaatiota sekä perinteistä organisaatiota kohti ketteryyttä. 

Ketterä organisaatio pystyy reagoimaan ulkoisiin ja sisäisiin muutoksiin paljon paremmin kuin perinteinen organisaatio, kehittymään tehokkaammin sekä tuottamaan enemmän lisäarvoa. Ketterässä organisaatiossa työntekijöiden motivaatio on yleensä korkea, koska tiimeillä on paljon enemmän mahdollisuuksia vaikuttaa siihen, mitä ne tekevät ja miten. Ketterä organisaatio osaa palvella asiakkaitaan paremmin, koska asiakkaat ja heidän saamansa lisäarvo ovat yksi ketteryyden avainasioista. 

Organisaation ketteryydessä on paljon yhteistä leanin ja “lean startup” -ajattelun kanssa, se myös noudattaa pitkälle nykyajan johtamisen – itseohjautuvuuden – trendiä. Tämä on suunta, johon maailma on menossa ja johon ovat muuttumassa kaikki organisaatiot ennemmin tai myöhemmin.

Osallistumalla tähän valmennukseen saat ajattelu- ja työkalukokonaisuuden, jota käyttämällä pääset pala kerrallaan muokkaamaan organisaatiosi toimintaa kohti ketteryyttä ja sillä tavalla tehostamaan liiketoimintasi kehitystä sekä luomaan kestävämpää kilpailukykyä asiakkaiden ja työntekijöiden keskuudessa. 

Mitä saat? 

Tutustut ketterään ajatteluun, käytännön läheisiin ketterän johtamisen työkaluihin sekä laadit alustavan suunnitelman siitä, miten sovellat niitä omaan työhön. 

Valmennukseen osallistujana olet oikeutettu yhteen maksuttomaan henkilökohtaiseen 1-2h sparraussessioon (arvo 290 eur + alv).

Kohderyhmä

Valmennus on suunnattu liiketoiminnan toimitusjohtajille, kehitysjohtajille, liiketoimintayksiköiden johtajille sekä muille ketterästä johtamisesta kiinnostuneille liiketoiminnan ja organisaation kehittäjille. Valmennus sopii myös julkisen ja kolmannen sektorin vastaaville toimijoille.

Sisältö

 • Ketterä ajattelu
 • Ketterä tiimi
 • Johtoryhmä ketteränä tiiminä
 • Ketterä strategia, kehitysportfolio ja ketterä budjetointi
 • Ketterä organisaatio
 • Organisaation ketterän muutoksen johtaminen
 • Saadun valmennuksen soveltaminen omaan kontekstiin


klo 9.00–16.00

 • Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu klo 8.30
 • Lounas klo 12.00–13.00
 • Iltapäiväkahvi klo 14.00
 • Koulutus päättyy klo 16.00

 

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!