Gitin käyttö kokeneille ohjelmistokehittäjille/Git for experienced SW developers

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Gitin käyttö kokeneille ohjelmistokehittäjille/Git for experienced SW developers, ei tenttiä
1 Kpl
Gitin käyttö kokeneille ohjelmistokehittäjille/Git for experienced SW developers (1 pv), 25.04.2018
720,00 €
+ alv.. 24%.
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Kurssipäivän aikataulu: klo 09:00 - 17:00

Git on avoimeen lähdekoodiin pohjautuva versionhallintajärjestelmä, josta on muodostumassa standardityökalu ohjelmistokehitykseen. Kuitenkin Gitin tehokas käyttö vaatii tiimiltä hyvää työkaluymmärrystä.

Kurssi on suunniteltu ohjelmistokehittäjille, jotka haluavat syventää Git-versionhallinnan ymmärrystään tai ovat aloittamassa Gitin käytön.

Kurssilla paneudutaan syvälle työkalun käsitteisiin ja suositeltuihin toimintamalleihin, sen sijaan että käsiteltäisiin yksinkertaisten esimerkkien kautta peruskäyttöön liittyviä tilanteita. Kurssilla käydään läpi mm. erilaisia kehitysmalleja, tapoja hallita versionhallinnan haaroja ja buildejä sekä julkaisuja, sekä niihin liittyvien ongelmatilanteiden ratkaisuja.

Koulutus sisältää sekä teoriaa ja käytännön harjoituksia.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
25.04.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!