Irti esiintymisjännityksestä – anna pokan pettää! (1 pv)

Kesto: 1.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

TuotekuvausKevään hauskin ja monille myös hyödyllisin koulutus!

 

Esiintyminen on jännittävää kokeneellekin puhujalle ja asiantuntijalle. Tänä aikana hurjasti yleistyneet etäkokoukset voivat jännittää aivan erityisesti. Myös verkkotapaamisissa esiintymistaidoista on hyötyä. 

Tule mukaan päivän valmennukseen. Simon ohjauksella otamme liiallisesta esiintymisjännityksestä turvallisesti niskalenkin!
Kenelle

Esiintymiskoulutus on tarkoitettu kaikille niille, jotka kaipaavat varmuutta esiintymiseensä sekä hyötyvät työssään sujuvista esiintymistaidoista.

Tule ihmeessä mukaan, jos kärsit jonkinasteisesta häiritsevästä esiintymisjännityksestä tai haluat kehittää esiintymis- ja ilmaisutaitojasi entistäkin vuorovaikutteisemmiksi ja monipuolisemmiksi!
Hyödyt

Valmennuksessa saat vinkkejä siitä, millaisilla keinoilla pystyt vähentämään esiintymisjännitystäsi tai sosiaalisten tilanteiden herättämää epämukavuutta. Samalla saat oivalluksia arkiseen vuorovaikutukseen sekä omassa työyhteisössäsi että asiakastilanteissa.

Löydät myös ilmaisuun uutta joustoa, mikä tekee esiintymistilanteesta mielenkiintoisemman, mukaansatempaavamman ja  rennomman sekä esiintyjälle että yleisölle.
Päivän aikana on luvassa kivaa, toiminnallista oppimista.

Teemme rennosti yhdessä, Simon ohjaamana, yksinkertaisia, helppoja ja hauskoja harjoitteita, joiden avulla tutkimme esiintymis- ja vuorovaikutustilanteiden käytänteitä. Kukaan ei joudu esiintymään yksin, ellei itse sitä vaadi ;-) Harjoitukset puretaan keskustellen pareittain, pienryhmissä ja koko ryhmän kanssa keskustellen.

Tutustumme mm. mielikuvatyöskentelyn, mindfulnessin, positiivisen psykologian, improvisaation ja rakentavan vuorovaikutuksen työkaluihin, joilla jännitykstä voi hallita ja samalla tehdä esiintymisestä vaikuttavampaa, vuorovaikutteisempaa ja hauskempaa.

Irtaudumme yhdessä epäonnistumisen pelosta ja opettelemme iloista mokaamista, jotta ihmisten kanssa toimiessamme ja esiintyessämme ilmaisu pääsisi liikkumaan rennosti, vapaasti ja monimuotoisesti!


Kouluttaja 

Koulutuspäivän valmentajana toimii vuorovaikutusmuotoilija ja -valmentaja Simo Routarinne, Creative director, Proimpro Oy.

Simo on kansainvälisesti arvostettu rakentavan vuorovaikutuksen asiantuntija, viisas ja hauska luennoitsija, fasilitoija, moderaattori sekä kouluttaja.

Yli 20 vuoden kokemuksellaan ja kannustavalla työotteellaan hän saa lyhyessäkin ajassa ihmiset ja organisaatiot muuttamaan toimintatapojaan sujuvimmiksi edistäen sekä työhyvinvointia että tuloksellisuutta.

 

”Stressaa vähemmän, saavuta enemmän – yhdessä!”
Ohjelma

8.30 Ilmoittautuminen, materiaalin jako ja aamupala

9.00 Koulutus alkaa

  • Esiintymisjännitystä lieventäviä ja sitä purkavia tekniikoita ja harjoitteita, sekä fyysisiä että mielikuvien käyttöön perustuvia

  • Iloista mokaamista ja pokan vapaaehtoista pettämistä

  • Kömmähdysten aktiivista käyttöä esityksen kevennyksinä


11.30 Lounas

  • Ilmaisun jouston lisäämistä ja uusien ilmaisukeinojen haltuunottoa

  • Omien vahvuuksien ja kehittämiskohteiden tunnistamista

  • Huomion suuntaamista itsestä yleisöön


14.00 Kahvi

  • Live-esiintymisen erityispiirteitä verrattuna vaikkapa videoituun esitykseen

  • Esiintymisen vuorovaikutteisuutta etänä ja lähellä

  • Variaatioiden tietoista käyttöä

  • Yleisön aktivointimenetelmiä - digiajan erityispiirteet ja hyvät vinkit


16.00 Koulutus päättyy
COVID-19 – tiedote.

Toimimme vastuullisesti yhteistyössä koulutushotellien ja yhteistyökumppaniemme kanssa.

Noudatamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä.

Seuraamme tiiviisti tilannetta koskien lähikoulutuksia.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää.

Lähetämme lisätietoa käytännöistä asiakkaille koulutuspäivien osallistumisohjeessa.

Tervetuloa koulutuksiin!
Koulutuspaikka: Radisson Blu Royal Hotel, Helsinki

Ajankohta: 09.03.2021

Osallistumismaksu: 697 euroa (+ alv 24 %). Sisältää materiaalin sekä tarjoilun. Koulutukseen osallistuneet saavat myös todistuksen.

Ryhmäetu: Samasta organisaatiosta kaksi osallistujaa: 657 euroa / hlö (+ alv 24%), kolme tai useampi osallistujaa: 597 euroa / hlö (+ alv 24%)

Early bird -etu! Ilmoittaudu 22.02.2021 mennessä, saat vapaavalintaisen webinaaritallenteen (arvo 97 euroa).  WebAkatemian lahjalinkki toimitetaan sähköpostiisi koulutuksen jälkeen.
Peruutusehdot:
Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen koulutustilaisuuden alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista veloitetaan 50 % koulutustilaisuuden hinnasta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko koulutustilaisuuden hinta. Esteen sattuessa koulutuspaikan voi luovuttaa toiselle samassa organisaatiossa työskentelevälle henkilölle.

Koulutukseen osallistumisesta saa todistuksen.Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!