Eurolla Enemmän

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
KURSSI SULJETTU!
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Miten koulutus hyödyttää teitä?

Kun haluat yritykseesi lisää intoa ja tehoa tuottavaan myyntiin. Huippumyyjä menestyy! Me takaamme, että myyjät innostuvat ja innostujat onnistuvat – VARMASTI! Tällä koulutuksella varmistat yrityksesi menestymisen jatkossakin!

Koulutus innostaa jokaista myymään ja palvelemaan asiakkaita tekemällä lisämyyntiä! Eurolla Enemmän auttaa oivaltamaan myynnin eri vaiheiden merkityksen. Koulutuksessa hyödynnetään sekä huumorin voimaa että kisaamisen tuomaa energiaa. Pohjana mm. Maslow’n tarvehierarkia, joka saadaan elämään arjen tilanteissa. Koulutuksen opit on helppo omaksua ja soveltaa niin myyntiin kuin työyhteisön eri tilanteisiin. Eurolla Enemmän -koulutus sitouttaa työntekijän työskentelemään lisämyynnin ja paremman asiakaspalvelun puolesta myymällä kokonaisuuksia.

 Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
06.06.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!