EU-tietosuoja-asetusseminaari

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Uuden EU:n tietosuoja-asetuksen GDPR:n siirtymäaika päättyy 25.5.2018, jonka jälkeen kaikkien henkilötietoja käsittelevien organisaatioiden on tullut ja tulee noudattaa uutta tietosuoja-asetusta. Tietosuoja-asetus koskee kaikkea henkilötietojen käsittelyä. Henkilötietojen käsittelyyn liittyvät lakisääteiset velvoitteet kattavat koko henkilötiedon elinkaaren aina henkilötiedon hallinnoinnin suunnittelusta, sen ylläpitoon ja käsittelyn päättymiseen.

Tässä käytännönläheisessä koulutuksessa käydään asiantuntevien kouluttajien ja konkreettisten esimerkkien avulla läpi rekisterinpitäjänä toimivan tahon keskeisimpiä toimenpiteitä, joita EU:n tietosuoja-asetus edellyttää. Koulutus tarjoaa vastauksia mm. siihen, miten asetukseen tulisi valmistautua ja mitä tarkoitetaan yhdellä keskeisimmällä asetuksen vaatimuksella, osoitusvelvollisuudella? Miten henkilötiedon elinkaari tulisi näkyä rekisterinpitäjänä toimivan organisaation toiminnassa tulevaisuudessa? Mitä käytännön toimenpiteitä asetuksen noudattamiseksi ja tietosuojatyön organisoimiseksi voidaan vielä tehdä?

Aika: Ke 24.10.2018 klo 8:30-12:00. Koulutuspäivä alkaa aamiaisella ja ilmoittautumisella 8:30 alkaen. Koulutus alkaa klo 9:00.
Paikka: Fondia, Lönnrotinkatu 5, 4. krs, Helsinki
Kouluttaja: Antti Iso-Markku, Legal Counsel, Fondia
Hinta: 390 eur + alv. (sis. aamupalatarjoilun ja materiaalit)

Ilmoittaudu mukaan ja tule ottamaan EU-tietosuoja-asetuksen keskeisimmät muutokset kerralla haltuun!

 

Kouluttajana toimii Fondian Senior Legal Counsel Elina Honkajuuri. Elina on pidetty ja käytännönläheinen kouluttaja.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
24.10.2018
08:30
12:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen saman yhtiön edustaja. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!