Etätyön ongelmakohdat

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Etätyön ongelmakohdat, ei tenttiä
1 Kpl
Etätyön ongelmakohdat (1 pv), 14.11.2019
250 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 225,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Miten uusi työaikalaki vaikuttaa etätyön tekemiseen? Kuka vastaa tapaturmista etätyötä tehtäessä? Miten johtaa etätyötä? Miten huolehtia, etteivät työntekijät näänny työn määrästä?

Etätöitä tehdään jo laajalti monella alalla, mutta silti niihin liittyy vielä ongelmakohtia ja huomioitavia asioita. Etätyöt parhaimmillaan lisäävät työntekijöiden työhyvinvointia ja parantavat työn ja perhe-elämän yhteensovittamista. Etätöissä työntekijä voi enemmän vaikuttaa oman työ järjestelyihinsä ja työskentelyrauha voi parantua. Etätyöt vaativat kuitenkin luottamuksen lisäksi sääntöjä, yhteisöllisiä työvälineitä, erilaista otetta johtamiseen sekä kuormittumisen ja työilmapiirin seuraamista.

Etätyön johtaminen luo haasteita, kun tapaamisia kasvokkain ei ole tai on normaalia harvemmin. Työnantajan tulisi varmistaa riittävä ohjaus ja valvonta myös etätöiden osalta, sekä mahdollistaa tuen saaminen ja palautteen antaminen. Työnantajan tulisi myös valvoa tarkkaan etätöiden kuormittamista, kun etätöitä tehdessä rajanveto työnteon ja vapaa-ajan välillä voi helposti hämärtyä.

Tässä koulutuksessa käymme läpi edellä mainittuja asioita, esitellen etätöiden yleisimmät kompastuskivet ja ratkaisut niihin! Koulutuksen jälkeen osaat hoitaa etätöihin liittyvät järjestelyt varmemmin ja tiedät miten johtaa etätöitä tehokkaasti. Koulutuksessa käydään myös läpi kuormittumisen arviointia ja tapaturmia etätöissä. Kouluttajina toimivat Jouni Kautto Waselius & Wist:ltä ja Maria Setälä HR Legal Service:stä.

Alennukset:

Lakimiesliiton jäsenet, Creditan käyttäjät, Edilexin käyttäjät ja julkisen sektorin edustajat saavat Editan juridisista koulutuksista 20 % alennuksen kampanjakoodilla PROETU20Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
14.11.2019
09:00
11:00

9:00 Tervetuloa Edilex Pro -koulutukseen!

9:05 Etätyön ongelmakohdat

  • Etätyö ja työaikalaki
  • Kuka vastaa tapaturmista etätöissä?
  • Varmista työntekijöiden hyvinvointi - etätöiden johtaminen & työtaakan arviointi

11:00 Webinaari päättyy

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!