Opi Vaikuttajaksi -esiintymisvalmennus, 2 päivää

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Opi Vaikuttajaksi -esiintymisvalmennus, 2 päivää, ei tenttiä
1.00 Kpl
Opi Vaikuttajaksi -esiintymisvalmennus (2 pv), 25.11.2021
1.00 Kpl
100 Vinkkiä vaikuttamiseen -verkkokurssi + Nyt on sinun vuorosi loistaa - Esiintymisen kielen opas -kirja Materiaali, online
890 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 850,00€

Tuotekuvaus

Haluatko olla se tilaisuuden vaikuttavin asiantuntija tai neuvottelujen vakuuttavin myyjä? Tai se arvostetuin projektipäällikkö, jonka tiimi toimii ja onnistuu tavoitteissaan? Haluatko tuntea itsesi varmaksi ja rennoksi asiaasi esittäessäsi? Jokainen pystyy esiintymään vaikuttavasti ja olemaan vakuuttava asiantuntija. Sinun pitää vain oppia muutamat keskeiset taidot, jotka vahvistavat ja selkeyttävät viestiäsi. Näin osaat vaikuttaa oikein.

Kurssi auttaa sinua ottamaan haltuun vaikuttavan esiintymisen keskeiset tehokeinot sekä valmistamaan inspiroivan PowerPoint-esityksen. Keskeiset aiheet ovat, kuinka kannattaa valmistautua, rakentaa esitysaineisto ja hyödyntää sanatonta viestintää ja kehonkieltä esiintymistilanteessa.

Intensiivisessä lähivalmennuksessa saat kahden päivän tehokuurin vaikuttamisen opeista. Pääset opiskelemaan vaikuttavaksi esiintyjäksi innostavassa pienryhmässä inspiroivassa ympäristössä. Valmennusryhmässä on maksimissaan 8 osallistujaa. Pienessä ryhmässä saat paljon henkilökohtaista ohjausta ja voit harjoitella omia taitojasi kannustavassa ja luottamuksellisessa ilmapiirissä. Intensiivivalmennus on voimauttava ja erinomaisesti esiintymisen esteitä murtava kokemus.

Kurssin sisältö

1. päivä:

 • Sanaton viestintä & kehonkieli haltuun ja poweria esiintymiseen!
 • Onnistuneen esiintymisen avaimet ja sanattoman viestinnän mahdollisuudet
 • Askelmerkit estradilla asiantuntijana, myyjänä, innostajana
 • Vaikuttaminen erilaisissa työelämän tilanteissa
 • Henkilökohtaiset, videoitavat esiintymisharjoitukset kehittävällä ja kannustavalla palautteella
 • Ennakkotehtävänä on valmistella 3 minuutin esitys

2. päivä:

Persoonaa peliin, rohkeasti ja vaikuttavasti arjen ympyröissä.

 • Esiintymisjännityksen nujertaminen
 • Persoonani on parasta, henkilökohtaiset vahvuudet
 • Tylsistä luennoista inspiroivia esityksiä
 • Hyvän esitysmateriaalin merkitys, millainen on hyvä esitys?
 • Vaikuttavan Esitysaineiston Maaginen Kaava
 • Lisää videoitavia esiintymisharjoituksia kehittävällä ja kannustavalla palautteella

Valmennuksen tavoitteet

Valmennuksen päätyttyä olet itsevarmempi ja luontevampi esiintyjä. Osaat tehdä loistavia esitysaineistoja aiheesta kuin aiheesta. Pystyt esiintymään vaikuttavasti ja vakuuttamaan yleisösi erilaisissa tilanteissa, myös etäpalavereissa!

”Osallistuin Niinan vaikuttavaan kaksipäiväiseen valmennukseen. Valmennus oli erittäin intensiivinen ja ajatuksia herättävä, mutta se mitä sain evääksi eniten, oli itseluottamus, rohkeus olla oma itseni ja puhua omaa totuuttani. Sovelsin uusia avoimempia ja rohkeampia taitoja työyhteisössäni ja muutos oli huomattava, kun luotan enemmän itseeni ja laitan reilummin itseni likoon, näkyy se pelkästään positiivisena koko työyhteisössämme, jonka jälkeen kaikki on mahdollista!”

Merja Piispanen, Prismajohtaja, HOK-Elanto Liiketoiminta

Valmennuksen hyödyt pähkinänkuoressa

 • Juuri sinun yksilöllistä esiintymistaitoasi vahvistavassa valmennuksessa uudistat tapasi esiintyä ja opit itsellesi soveltuvimmat vaikuttamisen keinot.
 • Itsevarmuutesi esiintyjänä kasvaa ja voit tulevaisuudessa olla varma, vapautunut ja vaikuttava erilaisilla työelämän estradeilla.
 • Opit Vaikuttavan Esityksen Maagisen Kaavan, jolla valmistat jatkossa esityssaineistoja, jotka vahvistavat asiantuntijamielikuvaasi sekä viestiäsi merkittävästi.
 • Saat vuodeksi käyttöösi laajan Vaikuta oikein -verkkokurssin sisällön, mistä löytyy runsaasti opetus- ja esimerkkivideoita, kirjallista aineistoa sekä oivalluttavia kuvia.
 • Intensiivisessä valmennuksessa pääset keskittymään ja paneutumaan kahdeksi kokonaiseksi päiväksi vaikuttamisen maailmaan ja pystyt kehittämään esiintymisvalmiuksiasi nopeassa tahdissa.
 • Pienryhmässä kehittyminen on nopeampaa, kun voit ammentaa oppia myös toisilta samassa tilanteessa olevilta ryhmän jäseniltä.
 • Lähivalmennuksessa saat harjoitella esiintymistä ja aineistojen esittämistä kokeneen ammattilaisen ohjauksessa ja turvallisessa pienryhmässä.

Kiitos esiintymisvalmennuksesta, joka todella kolahti. Sain ottaa koulutuksen opit käyttöön pian koulutuksen jälkeen – ja ne todella toimi. Muutos oli mullistava.

Olen esiintynyt ja kouluttanut työurani aikana paljon, mutta nyt esiintymiseen tuli mukaan ilo ja virta. Maaginen kaava esityksen valmistamisessa toimii.

Sain koulutuksesta paljon sellaista mitä en edes osannut odottaa.

Niinalla on taito luoda ryhmään tunnelma, jonka avulla tapahtuu asioita. Ihmiset uskaltavat tarkastella omaa tilannettaan rohkeasti ja kokonaisvaltaisesti. Ilmapiriin ja taitavan ohjauksen myötä, moni löytää kipukohtia, jotka ovat estäneet vapaan, hyvän esiintymisen. Mikään ei ole enää ennallaan – Niin kuin Niina lupasi.

Huomasin esiintyväni koulutuksen jälkeen itsevarmasti, läsnäolevasti ja innostuneesti. Koska luotin koulutuksesta saamiini ohjeisiin. Harjoitukset olivat koulutuksessa hyviä ja konkreettisia, ja niistä jäi muistijälki, joka kantaa esiintymisissä. Sitä paitsi koulutuspäivät oli hauskat – se ei todellakaan ole itsestäänselvyys kun koulutuksiin lähtee. Niina laittaa itsensä ja persoonansa peliin ja tuo sillä meille osallistujille unohtumattomia kokemuksia.

Vilpittömästi suosittelen koulutusta kaikille, jotka haluavat tulla vaikuttaviksi esiintyjiksi.

Minna Pitkäniemi, Hankesuunnittelija, Hengitysliitto


Kouluttajana
Niina Sainius

Toimin valmentajanasi lähes 20 vuoden kokemuksella esiintymisen ja vaikuttamisen taitojen kouluttamisesta. Tähän valmennukseen olen koonnut sinulle parhaat ja selkeimmät opit ja keinot, joiden avulla olen vuosien aikana havainnut, miten asiakkaani ovat kehittyneet nopeasti.

Olen kouluttanut esiintymistä ja vaikuttamisen taitoja laaja-alaisesti eri toimialoilla, myös oppilaitoksissa ja ammatillisissa aikuisoppilaitoksissa kuten Rastor ja Markkinointi-instituutti. Olen valmentanut henkilökuntaa sadoista eri yrityksistä, viime vuosina pääosin konserni- tai toimitusjohtajia, tuotanto- tai projektipäälliköitä, esimiehiä, erityisasiantuntijoita, myyntihenkilöitä sekä yrittäjiä.

Olen erikoistunut sanattoman viestinnän ja kehonkielen tehokeinoihin sekä vaikuttamiseen erilaisissa myyntitilanteissa. Tavoitteenani on toteuttaa valmennukset aina ilon ja innostuksen ilmapiirissä ohjaten jokaista ammattilaista intensiivisesti, yksilöllisesti ja kunnioittaen. Erityisesti minua on kiitelty selkeiden, käytännöllisten ohjeiden antamisesta ja yksilöllisestä huomioimisesta.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
25.11.202109:0016:00
26.11.202109:0009:00

Valmennuspäivät alkavat aamupalalla, käymme lounaalla läheisessä ravintolassa ja iltapäiväkahvit nautimme koulutuksen aikana. Tarjoilut sisältyvät valmennuksen hintaan.

1. päivä 9:00-17:00

Koulutuspäivät ovat hyvin intensiivisiä, joten suosittelen ettet varaa 1. päivän illaksi mitään muuta kuin valmistautumisaikaa seuraavalle päivälle. 

2. päivä 9:00-17:0

Taukoja pidämme tarpeen mukaan. 

 

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!