Leading SAFe® 5.1 (SAFe Agilist sertifiointi)

Längd: 2 dagar , Kursspråk: finska, Kursmaterialspråk: engelska, Kursmaterial : papper
Certifieringsprov: Ja, Certifieringsspråk: engelska, Typ av certifiering : online
Leading SAFe® 5.0 (SAFe Agilist sertifiointi) + tentti
1.00 st
Leading SAFe® 5.1 (SAFe Agilist sertifiointi) (2 dagar), 02.03.2022
1.00 st
Leading SAFe® 5.1 (SAFe Agilist sertifiointi)
898 €
+ moms. 24%.
Oppiasopimus price: 808,20€

Kursbeskrivning

Miksi SAFe? SAFen ketterän liiketoimintakehityksen mallin avulla voidaan parantaa yrityksesi kilpailukykyä, tuottavuutta ja laatua optimoimalla prosesseja tai luomalla täysin uusia, innovatiivisia ja skaalautuvia tuotteita, palveluita ja ratkaisuja. Sen avulla voidaan parantaa myös työntekijäkokemusta ja -tyytyväisyyttä.

Scaled Agile tuo muuttuvaan maailmaan viitekehyksen – toimintamalleja sekä konkreettisia työkaluja sekä tiimi- että organisaatiotasolla. Se skaalaa teknisen ketteryyden liiketoimintaketteryydeksi. Opi lisää ja osallistu koulutukseen nyt!

Kenelle?

Leading SAFe -kurssi on SAFen ”peruskurssi” niille, jotka haluavat menestyä digiajalla organisaatiotasosta ja roolista riippumatta. Kurssi sopii esim. toimitusjohtajalle, ylimmälle johdolle, keskijohdolle, muutosagenteille (esim. HR, taloushallinto, myynti ja markkinointi), konsulteille, hankepäälliköille, projektipäälliköille, eri IT-rooleissa oleville henkilöille, tuote- ja palvelukehittäjille ja liiketoiminnan kehityksestä vastaaville henkilöille ja asiantuntijoille.

Mitä saat?

 • Kahden päivän Leading SAFe -kurssin jälkeen pystyt tukemaan ja johtamaan ketterästi liiketoimintatransformaatiota SAFe mallilla.
 • Ymmärrät johdon, vision, strategian, ketterän portfoliojohtamisen, kadenssin eli rytmityksen, mittaamisen ja seurannan merkityksen onnistuneessa transformaatiossa.
 • Ymmärrät asiakaskeskeisyyden ja design ajattelun periaatteet ja merkityksen kilpailukykykyisten ja asiakasarvoa tuottavien uusien tuotteiden, palvelujen ja ratkaisujen kehittämisessä ja ketterässä toimituksessa.
 • Ymmärrät, että keskiössä oleva agiletiimi kehittää ja tukee näitä ratkaisuja ketterien toimitusjunien (Agile Release Train, ART) avulla asiakastarpeen mukaan.
 • Näiden kahden päivän jälkeen kehitysmatkasi Lean-Agile Leaderiksi ja muutosagentiksi alkaa. Tentin läpäistyäsi saat ja SAFe® Agilist (SA) sertifioinnin.
 • Lisäksi saat kurssimateriaalin, jäsenyyden SAFe Community Platformiin vuodeksi sekä kurssille osallistumistodistuksen

Lisätietoa kurssista Scaled Agile Inc:in verkkosivuilta: https://www.scaledagile.com/certification/courses/leading-safe/

Meille turvallisuusnäkökohdat ovat tärkeitä. Koulutus pidetään isossa 89 m2 tilassa, jonne otetaan enintään kahdeksan osallistujaa. Koulutustilassa huomioidaan turvavälit, osallistujien käytettävissä on desifiointiainetta sekä lisäksi halukkaille on tarjolla maskit.

Kouluttaja: Eira Vatanen, Certified SAFe® 5 Program Consultant
Eiran intohimona on auttaa yksiköitä ja organisaatioita kehittymään ja löytämään potentiaalinsa digitalisaation ja disruption aikakaudella. Eiralla on yli 15 vuoden kokemus eri toimialoilta johtoryhmän jäsenenä ja business controllerina sekä liiketoiminnan kehittämisestä sekä projektijohtamisesta. Lisäksi hän on ollut ketterässä IT-organisaatiossa kyvykkyys-, hankejohtamisen sekä portfoliojohtamisen tehtävissä (SAFe kielellä EPIC-tasolla).

Eira on tehnyt itsenäistä tutkimusta organisaatioiden holistisesta digikyvykkyydestä johdolle ja hallituslaisille, kehittänyt digikyvykkyyskonseptin sekä reflektoinut tutkimuksen tuloksia asiakaskokemusnäkökulmasta yhteiskirjaprojektissa.

Koulutukseltaan Eira on KTM, Certified SAFe® 5 Program Consultant, Certified Business Coach®, ja Hyväksytty Hallituksen Jäsen (HHJ). Yhdistystoiminta ja mentorointi ovat lähellä Eiran sydäntä. Hänen harrastuksiaan ovat itsensä kehittäminen (esim. nyt fokus service designissa & liiketoimintamalleissa), metsä ja luonto sekä palstaviljely.Program

Datum Starttid Sluttid Anteckning!
18.08.202109:0017:00
19.08.202109:0017:00
 • Jakso 1: Liiketoiminnan ketteryyden avulla menestystä digiajalla
 • Jakso 2: Lean-Agile leaderiksi kasvaminen
 • Jakso 3: Tiimi- ja teknisen ketteryyden rakentaminen
 • Jakso 4: Ratkaisujen rakentaminen ketterän tuotehallinnan avulla
 • Jakso 5: Lean portfoliohallinnan toteutus
 • Jakso 6: Muutosjohtaminen
 • Jakso 7: SAFen toteuttaminen
Avbokningsvillkor

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 17 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!