Syvenny QGISin käyttöön

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Syvenny QGISin käyttöön, ei tenttiä
1 Kpl
Syvenny QGISin käyttöön (2 pv), 07.12.2020
1195 €
+ alv.. 24%.

Tuotekuvaus

KURSSIN KUVAUS

Kurssilla tutustutaan syvemmin QGISin erilaisiin paikkatiedon analyysityökaluihin, editointiin ja moniulotteiseen visualisointiin. Kurssi koostuu luennoista ja harjoituksista.

Kurssi järjestetään tietokoneluokassa ja hintaan sisältyy tulostetut kurssimateriaalit sekä lounaat ja kahvit.

KENELLE KURSSI SOPII?

Kurssi on erinomainen vaihtoehto niille, jotka ovat käyneet jo "Johdanto QGISin käyttöön"-peruskurssin ja janoavat lisää. Kursseillemme on osallistunut julkishallintoa ja organisaatioita eri aloilta. Paikkatietoa hyödynnetään nykyään laajasti yhteiskunnan eri sektoreilla ja paikkatieto on monesti hyvä keino tehostaa erilaisia prosesseja. QGIS soveltuu erinomaisesti käyttöön mm. maankäytön, ympäristön, matkailun ja kulttuurin sekä tilastotutkimuksen aloilla. Myös kaupalliset organisaatiot pystyvät hyödyntämään paikkatietoa esimerkiksi liikepaikkasuunnittelussa.

MIKÄ ON QGIS?

Kurssi toteutetaan uusimmalla pitkäaikaiskäyttöön soveltuvalla QGIS-versiolla. QGIS on avoimeen lähdekoodiin perustuva helppokäyttöinen ja monipuolinen paikkatietojen käsittelyyn ja analysointiin soveltuva työpöytäohjelmisto. QGISiä voi käyttää käyttöjärjestelmästä riippumatta ja se lukee laajasti eri aineistoformaatteja.

GISPOHELP-TUKIPALVELU KURSSIN JÄLKEEN

Kurssin jälkeen käytössäsi on oikeudet neljäksi kuukaudeksi GispoHelp-tukipalveluumme. GispoHelpistä saat henkilökohtaista tukea ohjelmiston käyttöön ja voit vilkaista myös tukipalvelumme ratkaisutietokantaa, jonne on kerätty ohjeita ohjelmistojen käytöstä.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
07.12.2020
09:00
16:00
Aamiaista on tarjolla 8:30 alkaen.
08.12.2020
09:00
16:00
Aamiaista on tarjolla 8:30 alkaen.
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!