Motivaatiota vahvistavat one-to-one-keskustelut

Kesto: 0.2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Motivaatiota vahvistavat one-to-one-keskustelut, ei tenttiä
1 Kpl
Motivaatiota vahvistavat one-to-one-keskustelut (0.2 pv), 25.05.2020
165 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 148,50€

Tuotekuvaus

Kahdenkeskiset keskustelut ovat viime vuosina lisänneet suosiotaan esimiehen työkaluna ja erityisesti etäjohtamisessa ne ovat tehokas väline yhteyden rakentamiseen ja syventämiseen työntekijän kanssa. Ne ovat myös asiantuntijatyön johtamisessa ihan ehdottoman tärkeä työkalu, vaikka työ tehtäisiin samalla toimistollakin.

Tästä etäkoulutuksesta saat hyvät eväät one-to-one-keskusteluihin sekä vinkkejä siihen, miten antaa palautetta etänä ja miten vahvistaa työntekijöiden motivaatiota. Ohjelma

Webinaarissa saat eväitä siihen, miten one-to-one-keskusteluissa asioista kannattaa keskustella, miten antaa palautetta etänä sekä miten vahvistaa työntekijöiden motivaatiota. 

  • Tutkittua one-to-one-keskusteluiden hyödyistä
  • Huolehdi perusasiat kuntoon
  • Tilannekatsauksen tekemisen lisäksi huomio kehittymisessä
  • One-to-one-keskustelun keskustelutekniikat
  • Palautteen antaminen etänä
  • Vastuunottamisen ja sitoutumisen lisääminen
  • Motivaatiota vahvistavat tekijät
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!