Arvon myynti asiantuntijana

Duration: 1.0 days
This course is not scheduled at the moment. Please contact us to arrange for a custom training.

Description

Arvon myynti asiantuntijana

Asiantuntija on usein yrityksen paras myyjä. Syykin on yksinkertainen, hyvä asiantuntija keskittyy ratkomaan työssään asiakkaan tarpeita asiakasta parhaiten ilahduttavalla tavalla. Asiantuntijan fokus on asiakkaassa.

Asiakasarvoa myytäessä on kyse täsmälleen samasta asiasta. Myyntityön keskiössä on pyrkimys ymmärtää asiakaan tarve ja sen taustalla olevat tavoitteet sekä edellytyksemme auttaa asiakasta näiden saavuttamisessa.

Arvon myynti on mukavaa tekemistä koska asiantuntijana voit keskittyä oman osaamisesi valjastamiseen asiakasta parhaiten hyödyttävällä tavalla. Myynti on asiakkaan auttamista ja siinä olet jo todennäköisesti varsin pitkällä.

Kenelle

Jos toimit asiantuntijana asiakasrajapinnassa ja tavoitteenasi on tuottaa asiakkaalle merkityksellisiä ratkaisuja sopii tämä valmennus sinulle mainiosti. Mikäli haluat oppia myymään niin, että se ei edes tunnu myynniltä, kannattaa sinun lähteä mukaan tähän päivän tehotyöpajaan. Luvassa on hauskaa oppimista muiden osallistujien kanssa. 

Hyödyt 

Etätyöpajassa opit miten asiakasarvoa myydään asiakkaalle. Saat uusia näkökulmia asiakkaan tarpeiden tunnistamisen, kehittämisen ja oikean ratkaisemisen saralla. Lisäksi saat tuhdin paketin käytännön myyntityökaluja sekä kattavan taustamateriaalin oman myyntityösi tueksi. Hävittämällä mystiikan myynnistä saat myös rohkeutta ehdottaa arvoa aktiivisemmin asiakkaalle.

Etätyöpaja toimii kun lähiopetus

Etätyöpajamme, toisin kun web-kurssit/luennot on aidosti vuorovaikutteinen lähiopetusta vastaava valmennus. Teemme päivän aikana yhdessä harjoituksia, ryhmätöitä ja keskustelemme asiakasarvon myynnin aiheista yhdessä muiden osallistujien kanssa.

Käyttämämme Zoom -työkalu tarjoaa erinomaiset edellytykset hyvän ja vuorovaikutteisen oppimiskokemuksen luomiseksi.  
Työpajan osallistujamäärä on rajattu 8 henkilöön, jolla varmistamme toimivan vuorovaikutuksen valmennuksessa.

Kattava ja tulostettava taustamateriaali luo syvyyttä ja tukea kuhunkin käsiteltävään aiheeseen päivän aikana.

Pidämme päivän aikana normaalit tauot ja ruokatunnin aivan kuten lähipäivässäkin.Cancellation terms
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!