Alaston viestintä

Längd: 2.0 dagar
Denna kurs är inte schemalagd just nu. Kontakta oss gärna för att diskutera företagsintern utbildning.

Kursbeskrivning

Kenelle?

Koetko, että olet jäämässä jalkoihin siinä muutoksessa, jota moderni mediaympäristö tuottaa? Tuottaako viestinnän monimuotoistuminen stressiä? Etkö oikein pääse alkuun, kun et tiedä mistä lähteä liikkeelle? Pelkäätkö, että kirjoituksiisi ei reagoida tai niihin reagoidaan negatiivisesti?

Ehkä olet jo aloittanut monimediaviestinnän? Tulokset eivät kuitenkaan vielä vastaa niitä odotuksia, joita sinulle on asetettu.

Jos olet johtaja, esimies tai viestintä on muuten työsi keskiössä, tämä kurssi on juuri sinua varten.

Kurssilla tulet myös verkostoitumaan saman haasteen omaavien avainhenkilöiden kanssa. Samalla kun autat heitä saamaan viestisi läpi, he auttavat vastavuoroisesti sinua.

Saat myös meidän kouluttajamentorien laajat verkostot hyödyksesi.

Hyötylupauksemme

Tämän kaksipäiväisen kurssin avulla rohkaistut viestimään modernissa mediaympäristössä – opit ylittämään viestinnän esteet ja poistamaan turhat pelot

 • Saat toimivia, konkreettisia ja helposti omaksuttavia työkaluja käytännön viestintään
 • Saat mallit mediasuhteiden luomiseen, kehittämiseen ja ylläpitoon
 • Opit tiedottamaan DISC-profiilin koko värikirjon mukaisesti (tuttu mm. kirjasta Idiootit Ympärilläni)
 • Ymmärrät oman vaikuttavuutesi nykytilan ja tunnistat keskeiset kehityskohteet sekä saat välitönvaikutteisia neuvoja arjen karismasi kehittämiseen
 • Parannat itsetuntemustasi viestijänä ja kykenet ymmärtämään paremmin johdettaviasi, kollegoitasi ja yhteistyökumppaneitasi
 • Pääset karismaattisen viestijän polulle ja parannat vaikutusvoimaasi ja uskottavuuttasi
 • Tiedät miten toimia, kun kriisi iskee päälle ja aika on kultaakin arvokkaampaa (silloin on myöhäistä ryhtyä opettelemaan perusteita)

Kouluttajamentorisi

Oheisella videolla kurssin kouluttajamentorit

 • mediamentonaattori Jarkko Ambrusin ja
 • johtamisaktivisti Toni Hinkka

haastattelevat toisiaan kurssin teemoista.

https://youtu.be/Q897bpmv2Rs

Jarkko Ambrusin on kokenut päätoimittaja, mediavaikuttaja, ammattimentori ja konsultti. Jarkko tietää kokemuksesta, miten mediaa tulee käsitellä, jotta oma viesti pääsee läpi. Hän on ollut mukana myös lukemattomissa kriisiviestintäkeisseissä.

Johtamisaktivisti Toni Hinkka on huippujohtajien ammattimentori. Mentoroinnin keskiössä on myös sisäinen ja ulkoinen viestintä. Ei ole sattumaa, että useimmat Tonin mentoroitavista ovat hyvin positiivisesti esillä medioissa. Tonin kolumneja, blogieja ja videoblogeja julkaistaan yli 20 lehdessä ja radiossa tavoittaen yli 1,5 miljoonaa suomalaista viikoittain.

Kurssin toteutus ja sisältö

Hinta ja mitä sillä saa

Kurssin hinta on 1 970 € (+alv)/osallistuja. Hinta sisältää:

 • 2 vuorovaikutteista, keskustelevaa työpajakoulutuspäivää
 • CxO Vaikutusvoima™ ja Extended DISC™ -profiloinnit
 • Kattavan, monipuolisen ja monimuotoisen oppimateriaalin
 • Kouluttajien tuen viestintätekoihin 2 kk ajaksi. Kouluttajat kommentoivat ja antavat kehitysehdotuksia viestintätekoihin tämän ajan.
 • Koulutustilat ja tarjoilut Vantaan Technopoliksessa. Koulutus voidaan toteuttaa myös muualla, jolloin tila- ja tarjoilukustannukset sovitaan erikseen.

Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö, voidaan sopia pakettihinnoittelusta.Avbokningsvillkor
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!