Leading SAFe 4.6 (SA Sertifiointi + kurssin jälkeinen PI-suunnittelutyöpaja)

Kesto: 2.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

Tuotekuvaus

Lean ja Agile pääperiaatteet sekä Scaled Agile Framework keskeiset toimintatavat. Sisältää mallin ketterään porfolionhallintaan sekä asiakasarvon toimittamiseen Agile Release Train ajattelun avulla. 

Bonuksena Contribyte tarjoaa valmennettaville luokkahuonekurssin jälkeisen online-työpajan, jossa jaamme parhaat oppimme onnistuneiden PI-suunnittelutapahtumien läpivienneistä eri toimialoilta.

Esimiehille, arkkitehdeille ja sisäisille muutosagenteille.

Päivä 1:

  • Johdanto Scaled Agile -malliin
  • Lean ja Agile arvot
  • SAFe:n ydinajatukset
  • Agile Release Trainin implementointi
  • Käytännön harjoitus yhteiselle julkaisusuunnittelutapahtumalle

Päivä 2:

  • Arvon tuottaminen ja toimittaminen
  • Lean-Agile johtaminen
  • Ketterän portfolion rakentaminen 

Kurssi on virallinen Scaled Agile Leading SAFe -kurssi. Englanninkielinen kurssikuvaus löytyy Scaled Agilen sivuilta.

Kurssin jälkeen on mahdollista suorittaa SAFe Agilist (SA) –sertifiointi.Leading SAFe 4.6
SAFe on skaalautuva ketterän ohjelmisto- ja palvelukehityksen viitekehys. Malli kuvaa, mitä rooleja, aktiviteetteja ja tuotoksia liittyy laajamittaiseen ketterään kehittämiseen. SAFe tarjoaa organisaatiolle mahdollisuuden
- Parantaa kilpailukykyä, tuottavuutta sekä laatua
- Luoda yhtenäinen ketterän kehittämisen malli
- Kasvattaa motivaatiota ja työtyytyväisyyttä
 
Kurssin kuvaus:
Kurssin tavoitteena on antaa osallistujille tarvittavat tiedot ja taidot organisaation toiminnan ketteröittämiseen SAFe-viitekehyksen mukaisesti. Kurssilla perehdytään SAFen taustalla oleviin Lean/Agile-periaatteisiin ja opitaan, miten periaatteet toteutuvat ketterässä portfolionhallinnassa, kehityskohteiden läpiviennissä ja tiimitason toiminnassa. Kurssilla käydään läpi ketterän ohjelmistokehityksen vaiheet simulaatioiden avulla.
 
Kurssin kohderyhmään kuuluu mm. liiketoiminnan ja/tai IT-johto, hankepäälliköt, projektipäälliköt, testaus- ja kehityspäälliköt, tuote- ja palveluhallinta, arkkitehdit sekä toiminnan kehittämisestä vastaavat henkilöt tai asiantuntijat.
 
Kurssin jälkeen on mahdollista suorittaa SAFe Agilist (SA) –sertifiointi.

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!