Ajanhallinta stressittä -valmennus

Längd: 1.0 dagar
Denna kurs är inte schemalagd just nu. Kontakta oss gärna för att diskutera företagsintern utbildning.

Kursbeskrivning

Ajanhallinta on pitkälti oman työn johtamista. Se lähtee yksilöstä, mutta tuottaa koko yritykselle tuntuvaa tulosta. Valmennuksessa opit ajanhallinnan työkaluista tärkeimmät: työpäivän järkevä organisointi, suunnittelu, työtehtävien jäsennys, priorisointi, sisäisen viestinnän käytännöt ja delegointi.

Työmäärän hallinta on tärkeä edellytys niin tehokkuudelle kuin työnilolle ja jaksamiselle. Oman työn johtaminen lisää selkeyttä ja hallinnan tunnetta tuntuvasti ja mahdollistaa tuottavan ja stressittömän työpäivän.

Valmennuksessa opit löytämään ja selättämään omat aikavarkaasi. Opit tunnistamaan oman ajankäyttösi kulmakivet ja kehittämiskohteet sekä jäsentämään ja selkeyttämään omia tavoitteita työssäsi.

Saat hyödyllisiä menetelmiä ja työkaluja, jotka tukevat omien työtehtävien ja aikataulun suunnittelua. Hallitsemalla tilanteita tietoisesti pystyt johtamaan itseäsi helpommin ja selviät arjen haasteista.

Katso Completon webinaari aiheesta. Klikkaa vain linkkiä ja seuraa sivun alalaidassa olevia ohjeita.

Hyödyt pähkinänkuoressa

  • Oma kalenteri selkiytyy
  • Löydät prioriteetit valtavastakin työmäärästä
  • Opit jakamaan työaikasi järkeviin lohkoihin keskeytyksistä huolimatta
  • Hallitset työsi, näet selkeitä kokonaisuuksia, motivaatio kasvaa
  • Oivallat mikä painaa ja stressaa, ja saat siihen järjestystä
  • Suunnitelmallisuudesta lisää hyvinvointia, jaksamista ja työniloa
  • Opit miten ohjata toisten ajankäyttöä työpaikallasi

Kohderyhmä

Valmennus on tarkoitettu henkilöille, joiden aikataulut ovat jatkuvasti täynnä tai tekemättömät tehtävät kasautuvat ja stressaavat. Valmennus antaa konkreettisia keinoja oman ajan hallintaan ja työtehtävien suunnitteluun. Ajankäytön hallinta on tärkeä osa työelämän taitoja ja oman elämän hallintaa. Kun ajankäyttö on hallinnassa, jää myös enemmän vapaa-aikaa.

Ilmoittaudu mukaan tai pyydä tarjousta yrityskohtaisesta valmennuksesta!Avbokningsvillkor
If you can not participate this course, you can send someone else instead of you. If cancellation is done less than two (2) weeks before the course start, we will charge 50% of the price. In case of no show without any cancellation, we will charge the whole price. Cancellation fee will also be charged in case of illness.

Vill du bli partner med Oppia.fi?

Kontakta oss!