COBIT® Foundation

Kesto: 1.0 pv
Kurssin hinnoittelu

Tuotekuvaus

Koulutuspäivän aikataulu on klo 9-16

Sertifiointitenttien toimittajana yhteistyökumppaninamme on APMG-International. Tentin suorittavat osallistujat tulevat saamaan heiltä sähköpostia liittyen oman tenttitilin aktivoimiseen ja sen kautta myöhemmin tuloksen sekä mahdollisen sertifikaatin toimittamiseen.

Esittely
COBIT 5 on viitekehys, jonka tavoitteena on yhdistää hallinto ja johtaminen siten, että sidosryhmien tarpeet ohjaavat koko organisaation ja IT:n toimintaa asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi.


1990-luvun lopulla kehitetty COBIT on kehittynyt auditoinnin ja johtamisen työkalusta koko organisaatiota ja siellä käytössä oleva parhaita käytänteitä yhdistäväksi viitekehykseksi, joka ei keskity pelkästään informaatioon ja sen tuottamiseen, vaan huomio myös onnistumisen mahdollistajat, kuten organisaation, resurssit ja organisaatio kulttuurin.

Tavoite
Kurssin jälkeen osallistujalla on selkeä tietämys siitä, kuinka IT vaikuttaa organisaatioihin ja siitä, mitkä ovat COBIT-viitekehyksen koko organisaatiolle tuomat edut. Lisäksi osallistuja saa käsityksen siitä, miten organisaatioiden tavoitteista johdetaan IT tavoitteet ja mm. näitä tukevat oleelliset hallinnon ja johtamisen prosessit.


Kohderyhmä
Kurssi on suunnattu toiminnan kehityksestä vastaaville, ylemmälle IT-johdolle, IT-ammattilaisille, konsulteille, palveluiden tuottajille tai niiden hankinnasta vastaaville sekä muille, jotka työskentelevät tietotekniikkapalveluiden hallinnan, ostamisen ja/tai organisaation toiminnan kehittämisen alueilla, ja jotka siten tarvitsevat selkeän kokonaiskuvan COBIT-viitekehyksestä.


Sertifiointitesti
Kurssi antaa osallistujalle valmiuksia suorittaa COBIT Foundation -sertifiointitestin. Sertifiointitestiin osallistuville tilataan tenttivoucher, jonka avulla he voivat varata itselleen etävalvotun, omatoimisesti suoritettavan online-tentin. 
Tentti suoritetaan itsenäisesti omalla koneella. Katso laitevaatimukset ja tutustu APM Groupin laatimiin menettelyohjeisiin: Examination Candidate Terms and Conditions

Kurssimateriaali
Kurssimateriaali on englanninkielinen. Kurssimateriaali toimitetaan oppilaille etukäteen pdf-muodossa (kannattaa ottaa oma tabletti tai läppäri mukaan, jolta voi lukea materiaalia kurssin aikana).

Kurssilaisten palautteita aikaisemmilta kursseilta

  • Hyviä havainnollisia esimerkkejä. Mukava kurssi muutenkin
  • Järjestelyt / ruoka erinomaista. Rakenne ja asiasisältö hyvä, paljon uutta asiaa lyhyessä ajassa
  • Kouluttajalla erittäin hyvä karisma ja aktiivisuus, ei missään vaiheessa alkanut väsyttämään
  • Hyviä käytännön esimerkkejä ja keskustelua ajankohtaisista governance ja management haasteista.
  • Hyvä kouluttaja joka osasi ottaa koulutettavat huomioon.
  • Vetäjä oli hyvä ja tunsi asian hyvin.


Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!