Sparx EA-välineen hallinta ja pystytys (etäopetus)

Kesto: 1.0 pv
Kurssin hinnoittelu
Asiakaskohtaisen kurssin hinta muodostuu kiinteästä kouluttajan hinnasta.
Asiakas saa koulutusmateriaalin sähköisessä muodossa ja sisäisen käyttö-oikeuden materiaaleihin.
Kiinteä hinta
3 500 €

Tuotekuvaus

Kenelle? Asiantuntijoille, joiden vastuulla on Sparx-ympäristön pystytys, sen pääkäyttäjänä tai system managerina toimiminen. Voit olla myös omasta organisaatiostasi ”tilaajan edustaja”, vaikka teknisen asennuksen suorittaisi joku muu.

Esitiedot: Kokemus Sparx EA-välineen käytöstä on eduksi, mutta ei välttämätön.

Oppimistavoite: Osallistuja ymmärtää, mitä asioita tarvitaan Sparx EA-ympäristön pystyttämiseen ja osaa sovittaa ratkaisut oman organisaation käyttötarpeen mukaan.

Kurssin kuvaus
Kurssilla harjoitellaan yleisimpiä Sparx EA välineen pystytykseen ja ylläpitoon kuuluvia tehtäväkokonaisuuksia. Kurssin harjoitukset tehdään Coalan Azure-ympäristössä. Kurssilainen voi käyttää kurssin aikana joko omaa Sparx-lisenssiään (client) tai ladata 30 päivän kokeiluversion Enterprise Architect Trial (sparxsystems.com). Kurssilla käytettävä Sparx EA-versio on 15.2

Kurssin aikana sinulle muodostuu myös kuva siitä, mikä on riittävä IT-palvelunhallinnan taso mallinnusvälineelle.

Kouluttaja
Kurssin pääkouluttaja on Anna Aaltonen. Kurssin eri osioissa käytetään kouluttajina myös muita Coalan asiantuntijoita.

Annan arkkitehtuurikokemus ja -osaaminen on poikkeuksellisen laaja, jo yli 20 vuoden ajalta. Hän on ollut pystyttämässä arkkitehtuuritoimintoa erilaisiin organisaatioihin, ollut toiminnon vetäjä ja pääarkkitehti. Eri kokoiset organisaatiot, arkkitehtuurin käyttökohteet sekä varsinainen mallinnustyö ovat tulleet kaikki tutuiksi. Mallinnusvälineet ovat Annan erityisosaamisalue, laajempaa arkkitehtuurityötä nimittäin ei ilman välineitä pysty tekemään. Mieluisin haaste Annalle kuitenkin on ottaa epämääräinen möhkäle käsiteltäväksi ja jäsentää se tavoitearkkitehtuuriksi.

Arkkitehtuurityön lisäksi Anna kouluttaa ja mentoroi organisaatioita. Hän on tuttu puhuja myös seminaareissa ja muissa arkkitehtien kokoontumisajoissa. Koulutuspalautteissa kiitosta tulee käytännönläheisistä esimerkeistä ja hyvistä vinkeistä. Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!