CMDB Foundation plus

Kesto: 3.0 pv

Tuotekuvaus

Varmista paikkasi ilmoittautumalla viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssia. Tämän jälkeen ilmoittautumiset käsitellään jälki-ilmoittautumisina mahdollisuuksien mukaan.

Koulutuspäivän aikataulu on klo 9-17.00

Mikä on Konfiguraatiotietokanta?

Konfiguraatiotietokanta (CMDB) on organisaation IT infrastruktuurin tärkeä tietolähde. Se tukee palvelua sen koko elinkaaren ajan ITIL® viitekehyksessä. Ilman sitä organisaation palveluiden ja infrastruktuurin ymmärtäminen, seuranta ja johtaminen on vaikeaa.

Konfiguraatiotietokantaan liittyvän terminologian, käsitteiden ja hyvien käytäntöjen ymmärtäminen ITIL®in viitekehyksen mukaan on olennainen osa Konfiguraatiotietokannan onnistunutta toteutusta ja ylläpitoa. Konfiguraatiotietokannan (CMDB) täydentävä sertifiointi on suunniteltu antamaan syvällinen ymmärrys Palveluomaisuuden- ja konfiguraationhallinta -prosessin käsitteistä kuten myös muiden prosessien aiheeseen liittyvistä konsepteista koko palvelun elinkaaren ajalta.

Kouluttajat: Kurssin kouluttajina toimivat Wakarun kokeneet, sertifioidut ja akkreditoidut kouluttajat. Yli puolet Wakarun oppilaista antaa täydet pisteet kouluttajillemme.

Testi: Testi on ITIL® Foundationia vaativampi monivalintatesti, joka ei kuitenkaan ole niin vaativa kuin Intermediate kurssien testit. Testi koostuu 40 monivalintakysymyksestä ja kestää 60 minuuttia (Kielilisällä 75 minuuttia). Testi suoritetaan ilman opintomateriaalia. Läpäistäkseen testin suorittajalla pitää olla vähintään 26 oikeaa vastausta 40 mahdollisesta (65%). Testissä saa käyttää paperista sanakirjaa.

Tunnustettu sertifiointi kurssista osoittaa, että suorittajalla on vahva tietämys Konfiguraatiotietokannan terminologiasta ja periaatteista.

Esitiedot: ITIL v3 Foundation -kurssin asiasisällön tunteminen on suositeltavaa muttei välttämätöntä. Kurssille osallistuessa osallistujalle jaetaan englanninkielinen ITIL Foundation -kurssin kurssimateriaali.

 Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!