CISSP - Certified Information Systems Security Professional

Kesto: 6 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
CISSP - Certified Information Systems Security Professional, ei tenttiä
1 Kpl
CISSP - Certified Information Systems Security Professional (6 pv), 06.05.2019
2850 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 2 850,00€
*) ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

CISSP on maailman tunnetuin, ISC(2)-järjestön myöntämä tietoturva-alan ammattisertifikaatti. Sillä voit osoittaa työnantajalle tai asiakkaalle ammattilaisuutesi. Koulutuksessa opit laajasti hallinnollisen tietoturvan käsitemaailmaa ja monien eri teknologioiden tietoturvaa. KPMG:n kursseilta on valmistunut satoja CISSPejä Suomeen yli 10 vuoden aikana. Itse sertifiointi edellyttää myös 5 vuoden kokemusta alalta, mutta tentin voi suorittaa etukäteen.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
06.05.2019
09:00
16:00
07.05.2019
09:00
16:00
08.05.2019
09:00
16:00
09.05.2019
09:00
16:00
10.05.2019
09:00
17:00
28.05.2019
09:00
16:00

Koulutuspäivien kesto on 9-16. Iltapäivällä aloitetut osuudet saattavat venyä seuraavaan aamupäivään. Ajankäyttöä eri osioiden välillä säädellään oppimistarpeiden mukaan. Jokaisen CBK:n lopussa on siihen liittyviä harjoituskysymyksiä ja tehtäviä.

Päivä 1
Domain 1: Security and Risk Management
Domain 2: Asset Security
Päivä 2
Domain 3: Security Architecture and Engineering
Domain 4: Communication and Network Security…
Päivä 3
Domain 4 jatkuu
Domain 5: Identity and Access Management (IAM)
Päivä 4
Domain 6: Security Assessment and Testing
Domain 7: Security Operations
Päivä 5
Domain 8: Software Development Security
HARJOISTUSTENTTI: 2 h, 100 kysymystä.

Koulutuksen tavoite ja toteutus
Koulutuksessa opit ISC(2):n tentin viralliseksi asiasisällöksi määrittelemän sisällön eli Common Body of Knowledge (CBK) teoriana, esimerkein ja harjoituskysymysten avulla. Opit tentin määritelmät (eli ”CISSP-totuuden”) asioihin. Kuulet vinkkejä ja kokemuksia edellisten vuosien tenteistä.
Luennoitsijat ovat CISSP-sertifioituja kokeneita tietoturva-ammattilaisia. Viikon koulutus sisältää viisi lähiopetuspäivää ja kertauspäivän muutamaa viikkoa myöhemmin. Julkinen koulutus pidetään suomeksi, mutta materiaalit ovat lähes kokonaan englanniksi. Käytämme KPMG:n omaa englanninkielistä sähköistä materiaalia ja KPMG:n demoympäristöjä. Asiakasyrityksille käytämme haluttaessa englantia opetuskielenä.
Seuraamme myös sähköistä Kindle-versiota virallisesta CISSP-kirjasta "CISSP - (ISC)2 - Certified Information Systems Security Professional Official Study Guide " (Mike Chapple et al.) Suosittelemme hankkimaan tenttiä varten joko tämän tai jonkun muun tunnetun CISSP-kirjan, esim. edesmenneen Shon Harrisin kirja “CISSP All-in-One Exam Guide” oli se, mitä aiemmin suosittelimme. Kaikki kirjat eivät välttämättä ole ajan tasalla, tenttivaatimusten jäsentely muuttui hieman 2018!
Koulutukseen kuuluu viikon lopussa perjantaina tehtävä harjoitustentti, jossa harjoitellaan oikeaa vastausrytmiä. Myöhemmin kertauspäivässä käydään läpi harjoitustentin oikeat vastaukset.

Kertauspäivä
Kurssiin kuuluu kertauspäivä, joka järjestetään muutama viikko kurssin jälkeen, kun itseopiskeluun on ollut aikaa. Kertauspäivänä käydään aihealueita läpi tarpeiden mukaan, koulutusmateriaalin, kirjan, harjoituskysymysten ja erillisten kertausmateriaalien avulla.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!