Caleidocons™ painekäyttäytymismittaus, profiili ja coaching

Kesto: 1.0 pv
Kurssin hinnoittelu
Asiakaskohtaisen kurssin hinta muodostuu oppilaskohtaisesta hinnasta.
Kysy yrityskohtaista tarjousta. Profiili pdf-muodossa sisältyy hintaan.
Oppilaskohtainen hinta
1 375 €

Tuotekuvaus

Painetilanteessa rationaalinen looginen ajattelu loppuu ja toimimme omalla luontaisella tavallamme. Siirtyminen tapahtuu sekunnin murto-osissa, kun  tiedostamaton aivoalue ottaa ohjat toimintaamme ja päätöksentekoon. Ihmisen painekäyttäytyminen on kehon usean eri järjestelmän yhteisreaktio. Lisäksi yksilölliset erot voivat olla suuria. Optimaalista painekäyttäytymistä ei ole, vaan se on aina tilannesidonnaista mikä olisi ideaalia toimintaa.

Se on selvää, että huipputiimiin tarvitaan aina erilaisia ihmisiä. Pelaako sinun tiimisi samaa peliä ja samaan suuntaan, kun tilanne vaatii kriittistä päätöksentekoa?

Painekäyttäytymismittauksessa noudatetaan Trierin sosiaalisen stressitestin protokollaa eli aivoille luodaan keinotekoisesti painetilanne. Samaan aikaa kerätään dataa aivotoiminnan heijasteista. Mittaus ei sisällä mitään arviointeja. Ja toisin kuin kaikki sykevaihteluun perustuvat mittaukset, painekäyttäytymismittaus antaa luotettavaa tietoa myös tulevasta – se auttaa ennakoimaan.

Mittaus on startti tehokkaaseen kehittymiseen, koska se vie osallistujan epämukavuusalueensa reunalle, jossa oppiminen tapahtuu.

  • Yksilöllinen painekäyttäytymismittaus –  dataa aivotoiminnan heijasteista (15 min)
  • Yksilöllinen coachingkeskustelu profiilista (1h)

Jos asiakaskohtaisia mittauksia on useita ne voidaan toteuttaan organisaation omissa tiloissa, minimi osallistujamäärä on seitsemän. Lisäoptiona on mahdollista saada myös ryhmäprofiili.

Painekäyttäytymismittaus perustuu Suomessa tehtyyn tieteelliseen tutkimukseen. Se on eettisesti ja luotettavuudeltaan korkeatasoinen, ja Caleidocons™  palveluna globaalisti uniikki.Caleidocons™ painekäyttäytymismittaus, profiili ja coaching

Varaa yksilölliseen painekäyttäytymismittaukseen aikaa tunnin verran.
Itse mittaus kestää 15 minuuttia, muu aika tarvitaan mittauksen valmisteluun ja päättämiseen.

Yksilöllinen coaching-keskustelu ammatticoaching kanssa tapahtuu noin kahden viikon kuluttua mittauksesta. Keskustelussa käydään läpi painekäyttäytymsi voidaan tehdä joko kasvoikkain 

Kysy meiltä mittauspäiviä.
Teemme yksilöllisiä mittauksia kun mittaukseen on ilmoittautunut seitsemän henkilöä.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!