Assistenttien suomen kielenhuollon webinaari

Kesto: 0.3 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Assistenttien suomen kielenhuollon webinaari, ei tenttiä
1 Kpl
Assistenttien suomen kielenhuollon webinaari (0.3 pv), 11.06.2019
80 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 68,00€
*) ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Huoliteltu ja täsmällinen kieli luo vakuuttavuutta ja antaa luotettavan kuvan viestin lähettäjästä. Selkeä teksti on myös lukijan huomioimista. Koulutuksessa keskitytään selkeän asiatyylin piirteisiin ja keskeisiin kielenhuollon ohjeisiin, jotka jokaisen työssään kirjoittajan tulee hallita. Webinaarissa päivität helposti tietosi yleiskielen normeista.

Koulutuksen sisältö:

  • selkeän ja havainnollisen asiatyylin piirteet
  • täsmällisen sanavalinnan periaatteet: miten karsia kapulakieli, vieraiden kielten vaikutus, muotisanat ja turhat määritteet
  • toimiva virkerakenne, lauseenvastikkeet, pronominin viittaussuhde
  • kielenhuolto, muun muassa välimerkit, iso ja pieni alkukirjain, yhdyssanat, numeroilmaisut, vierassanat.

Webinaarin kohderyhmä on eri alojen assistentit ja sihteerit sekä kaikki, jotka haluavat ja parantaa tekstiensä sujuvuutta.Ohjelma

Aika
Tiistai 11.6.2019 klo 9.00 - 10.30

Paikka
Webinaari, osallistuminen tapahtuu omalta koneelta.

Kouluttaja
Päivi Lehti, FM. Päivi toimii äidinkielen ja kirjallisuuden opettajana ja on kouluttanut opettajia kasvatuksen ja koulutuksen toimialalla. Hän on myös oppikirjailija ja sähköisen oppimateriaalin tuottaja.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!