Assistenttien suomen kielenhuollon koulutus

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: paperi
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ON SULJETTU.

Tuotekuvaus

Tapasi kirjoittaa antaa sinusta ja yrityksestäsi kuvan ulospäin. Viestisi ja sanomasi uskottavuuteen vaikuttaa, miten se on kirjoitettu. Assistenteille suunnatun koulutuksen avulla parannat valmiuksiasi laatia toimivia, selkeitä ja täsmällisiä tekstejä kuten kokousmuistioita, sähköpostiviestejä ja sähköisiä tiedotteita.

Marckwortin kielenhuollon koulutus on napakka yhden päivän paketti. Koulutuksessa käydään läpi assistentin työn näkökulmasta suomen kielen asiatyylin ominaisuuksia ja päivitetään tietoa kielenhuollon peruskysymyksistä:

  • Tekstin tyyli: asiatyylin ominaisuudet, tekstin sävy, muotisanat, vieraan kielen vaikutus ja ammattitermit
  • Eri tekstilajit ja niiden ominaisuudet
  • Suomen kielen uusimmat normit ja suositukset
  • Kirjoittamisen suunnitteleminen ja onnistunut otsikointi
  • Oikeinkirjoitus, esimerkiksi alkukirjain, välimerkit, yhdyssanat, numeroilmaisut ja lyhenteet, vierassanat ja niiden taivutus
  • Lauserakenne, kuten pronominit sekä lauseenvastikkeiden käyttö

Kielenhuollon kouluttaja täsmentää koulutuksen lopullisen sisällön osallistujien tarvekartoituksen perusteella.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
07.05.2019
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!