Arkkitehtuuripankin perusteet

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Arkkitehtuuripankin perusteet, ei tenttiä
1 Kpl
Arkkitehtuuripankin perusteet (1 pv), 16.04.2020
550 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 495,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Kenelle? Toiminnan kehittäjille, johtajille sekä konsulteille.

Opi kehittämään ja digitalisoimaan organisaatiosi toimintaa hyödyntäen julkishallinnolle ilmaista Arkkitehtuuripankki-palvelua! QPR Software on toiminut vuoden 2017 alusta KA-mallinnuspalvelun - Arkkitehtuuripankin - toimittajana.  Arkkitehtuuripankki tukee julkisen hallinnon ekosysteemiä tuomalla mallinnusympäristön ja julkaisukanavan kokonaisarkkitehtuurityölle ja tiedonhallintamallin kuvaamiselle kaikkien toiminnan kehittäjien ulottuville. Kaksiosaisen koulutuksen ensimmäisessä osassa opit Arkkitehtuuripankin perusteet, jotka ovat hyödyksi myös tiedonhallintamallia kuvatessa.  Peruskurssin jälkeen voit syventää osaamista jatkokurssilla 'Arkkitehtuuripankki- palvelun soveltaminen käytänössä, jatkokurssi.

Risto Koski, Senior Consultant

Koulutukselle ei ole esitietovaatimuksia. Osallistuminen edellyttää kuitenkin oman työaseman käyttöä ja QPR EnterpriseArchitect -mallinnusohjelman asentamista etukäteen. Voit hakea maksutonta käyttöoikeutta osoitteessa www.arkkitehtuuripankki.fi tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen arkkitehtuuripankki@qpr.com.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
16.04.202008:3016:00

Päivän ohjelma jakautuu aamun teoria- ja iltapäivän työkaluosuuteen: 

8:30 Aamukahvi 

9:00 – 12:00 JHS:n perusteet 

 • Kokonaisarkkitehtuurin perusteet ja yhteentoimivuus
 • Kuvaaminen ja mallintaminen
 • JHS:n perusteet 
  • suunnitteluprosessi 
  • kuvausten viitekehys 
 • Kokonaisarkkitehtuurin hallintamalli

13:00 – 16:00 Arkkitehtuuripankin perusteet

 • Työkalun käyttöönotto 
 • Perustoiminnot
 • Peruskuvausten esittely: periaatteellinen taso sekä toiminnallinen, tieto, tietojärjestelmä- ja teknologianäkökulmat
 • Palautekyselyt ja loppuyhteenveto
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!