ArchiMate® aloittelijoille osa 3: IT-ratkaisun kuvaaminen

Kesto: 0.1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
ArchiMate® aloittelijoille osa 3: IT-ratkaisun kuvaaminen, ei tenttiä
1 Kpl
ArchiMate® aloittelijoille osa 3: IT-ratkaisun kuvaaminen (0.1 pv), 15.10.2018
150 €
+ alv.. 24%.
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Tuntuuko ArchiMate vaikealta? Vaikuttavatko kaikki tarjolla olevat koulutukset liian teoreettisilta? Tässä Coalan kurssisarjassa käymme läpi vain välttämättömän minimijoukon ArchiMate-kuvauskielestä ja senkin esimerkkien avulla.

Käytämme elementtejä Application Component, Application Service, Data Object, System Software ja Node. Kuvaamme niillä IT-ratkaisun rakenteen ja integraatiot.

Kurssilla esitellään elementit esimerkkien avulla ja annetaan käytännön vinkkejä sopivaan käsialaan ja elementtien tunnistamiseen. Kurssin päätteeksi saat kaksi harjoitusta, jotka opettaja tarkastaa ja antaa sinulle palautteen niistä.

Etäkurssin kesto 45 min. Harjoitustehtävät on palautettava opettajalle viikon sisällä.

Kouluttaja: Anna on tunnettu käytännönläheisestä otteestaan mallintamiseen ja kouluttaa esimerkkien avulla. Anna on pitkän linjan kokonaisarkkitehti ja konsultti, mutta työskennellyt myös ns. asiakasorganisaatioissa, kuten Fortumin pääarkkitehtina. Arkkitehtuurikokemusta hänellä on reilun viidentoista vuoden ajalta. Vaikka Anna tuntee myös teorian eli kokonaisarkkitehtuurin kehikot ja välineet, mieluiten hän käyttää aikaansa varsinaiseen arkkitehtuurityöhön. Kokemusta hänellä onkin isommista ja pienemmistä organisaatioista sekä valtakunnallisesta kokonaisarkkitehtuurityöstä. Annan käsiala on helposti lähestyttävä ja oleellisiin asioihin pureutuva.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
15.10.2018
14:00
15:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!