Angular Brief: Lokalisointi

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: pdf
Angular Brief: Lokalisointi, ei tenttiä
1 Kpl
Angular Brief: Lokalisointi (0.5 pv), 16.10.2018
450 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 350,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Angular-kehys tarjoaa varsin mittavat lokalisointipiirteet. Osaltaan piirteet ovat kohtuullisen helposti käyttöönotettavissa ja käytettävissa, mutta omat haasteensa ja sudenkuoppansakin löytyvät.

Koulutus on luentomuotoinen ja kestää noin 2 tuntia. Koulutuksessa esitellään runsaasti esimerkkejä aihepiiriin liittyen. Mikäli tuot koulutukseen oman kannettavan työaseman, voit ladata esimerkit myös sille. Koulutuksen päätyttyä osallistujan on mahdollista vielä testailla ja muokkailla esimerkkejä harjoituksen omaisesti kouluttajan paikalla ollessa.Ohjelma

Käsiteltävät aiheet

  • Lokalisointimodulin käyttöönotto
  • Päivämäärä- ja numeromuotoilut
  • Tekstien kääntäminen
  • Lokalisoidun sovelluksen jakelu
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!