Ajattelun johtaminen

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Ajattelun johtaminen, ei tenttiä
1 Kpl
Ajattelun johtaminen (1 pv), 27.10.2018
755 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 490,75€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Näinä yksilöllisten näkökulmien ja mielipiteiden aikakautena johtajien tulee pystyä johtamaan ihmisten ajattelua kohti yhteistä suuntaa.

Tule tutustumaan millaisista elementeistä ihmisten ajattelu syntyy ja millaisista elementeistä vaikuttava kommunikaatio rakentuu. Koulutus keskittyy ihmismielen ymmärtämiseen, ihmisten lukemiseen ja vuorovaikutustaitoihin. Päivä tarjoaa konkreettisia työkaluja oman vaikuttavuuden kehittämiseksi ja tavoitteiden saavuttamiseksi. Valmennus lisää tietämystä omista tiedostamattomista ajattelu- ja käyttäytymismalleista.

Me emme tiedä milloin ja missä tilanteessa haluat olla vaikuttavampi, mutta tiedämme sen, että voit kehittää vaikuttavuuttasi dramaattisesti.
Nykypäivän maailmassa tarvitsemme entistä enemmän uusia taitoja selvitäksemme jatkuvasta muutoksesta. Informaation määrä on kasvanut räjähdysmäisesti ja omaa viestiä ei ole enää niin helppo saada perille. Meille tarjoillaan rajattomasti erilaisia näkökulmia. Sillä on mielestämme isoin merkitys, miten taitava olet ymmärtämään erilaisia näkökulmia ja johtamaan niiden pohjalta ihmisten ajattelua. Törmäämme arjessa vahvoihin ihmismieliin, joiden kanssa pitää vain osata toimia. Nyt kun ajattelemme kehitystämme, tuntuu siltä, että tänä päivänä hukumme informaatioon ja samaan aikaan janoamme viisautta.

Porvoolainen rehtori Jarmo Sievers kiteytti nykypäivän trendin hyvin: ”Kun ei enää eletä puusta, pitää elää päästä." Ajattelutaidot ja taidot tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa eivät ole koskaan olleet niin arvokkaita kuin ne ovat nyt.
Tämä yhden päivän koulutus on tarkoitettu esimiehille, jotka haluavat kehittää omaa johtamisen vaikuttavuuttaan.

Koulutuspäivän aikana käymme läpi seuraavat aiheet:

• oman ajattelun johtaminen
• miten tulkitsemme asioita mielessämme
• ihmisen ajattelun havainnoiminen
• miten ihmiset motivoituvat ja prosessoivat tietoa
• erilaiset uskomusjärjestelmät ja niihin vaikuttaminen
• oman viestin paketoiminen erilaisille kuulijoille
• ihmisten ajatteluun vaikuttaminen

Voi olla, että tämä on yksi hyödyllisimmistä koulutuksista mihin olet koskaan osallistunut. Lämpimästi tervetuloa mukaan.

Kouluttajana toimii Ilkka Rajala, joka on Suomen kokeneimpia ammattilaisia mielen valmentamisen alueella. Kymmenet tuhannet ihmiset ovat osallistuneet Ilkan koulutuksiin ja tilaisuuksiin yli kymmenen vuoden aikana. Ilkka opettaa mielen jeditaitoja rautaisella kokemuksella. Mitään perinteistä itsensäkehittämisen saarnaa hän ei tarjoa, vaan älykkäitä näkökulmia ja kovia työkaluja. Henkilökohtaisen valmentamisen alueella Ilkka on valmentanut noin 1500 henkilöä ja hänen asiakkaat ovat tyypillisesti yritysjohtoa, huippu-urheilijoita, erikoisjoukkojen sotilaita, taiteilijoita ja julkisuuden henkilöitä. Yleisiä aiheita joista Ilkka kouluttaa yrityksissä on johtaminen, mielen taidot, vaikuttava myynti, uskomusjärjestelmät, tekoäly ja yrityskulttuurin kehittäminen. Ilkka hyödyntää yritysten toiminnan kehittämisessä tekoälyä, jonka avulla hän voi mallintaa yrityksen kollektiivisen mielen. Ilkka voi tarjota tarkkaa dataa siitä, miten koko yritys, ryhmä tai yksilö ajattelee.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
27.10.2018
09:00
16:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!