Ajankohtaista työoikeudesta -seminaari

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Ajankohtaista työoikeudesta -seminaari, ei tenttiä
1 Kpl
Ajankohtaista työoikeudesta -seminaari (0.5 pv), 21.11.2018
1 Kpl
Ajankohtaista työoikeudesta -seminaari Materiaali, online
390 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 702,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Hallitus on antanut syyskuun lopussa esityksen kokonaan uudesta työaikalaista ja uusi laki on tarkoitus saattaa voimaan 1.1.2020. Myös vuosilomalakia on esitetty muutettavaksi loman kertymisen ja sairausloman osalta 1.4.2019 lukien. Lisäksi vaihtelevan työajan sopimusten – tai tuttavallisemmin ns. nollatuntisopimusten – käyttöä on rajoitettu jo kesäkuussa voimaan tulleilla lakimuutoksilla. Alalla kuin alalla työantajien on tärkeää tietää, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia muutoksista seuraa etenkin työnantajataholle. 

Tässä vuorovaikutteisessa seminaarissa käydään asiantuntevien kouluttajien ja konkreettisten esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia työelämään liittyviä kysymyksiä.  Seminaarissa luodaan katsaus tärkeimpiin työaikalain ja vuosilomalain muutosesityksiin sekä käydään läpi vaihtelevaa työaikaa koskevia lakimuutoksia. Lisäksi seminaarissa selvitetään viime aikaisia oikeustapauksia, erityisesti Korkeimman oikeuden tuoreimpia työoikeustuomioita koskien liikkeen luovutusta, työsuhteen päättämistä, määräaikaisuuksia ja syrjintää.

Osallistujilla on mahdollisuus lähettää kouluttajille etukäteen kysymyksiä, joihin seminaarissa annetaan selkeät vastaukset.

Aika: Ke 21.11.2018 klo 8:30-12:00. Koulutuspäivä alkaa aamiaisella ja ilmoittautumisella 8:30 alkaen. Koulutus alkaa klo 9:00.
Paikka: Fondia, Lönnrotinkatu 5, 4. krs, Helsinki
Kouluttaja: Annika Lindholm, Senior Legal Counsel, Fondia ja Mari Aspelund, Senior Legal Counsel, Fondia
Hinta: 390 eur + alv. (sis. aamupalatarjoilun ja materiaalit)

Tule ottamaan haltuun ajankohtainen työoikeus puolen päivän seminaarissa! Ilmoittaudu heti - paikkoja on rajoitetusti!

lindholmaspelund

Kouluttajana toimivat lakimiehet Annika Lindholm ja Mari Aspelund lakipalveluyritys Fondiasta. Kummallakin on monipuolinen kokemus työoikeusjuristina toimimisesta: Mari on työskennellyt työoikeusjuristina muun muassa ammattijärjestössä ja Annikalla on laaja tausta työnantaja -ja työntekijäliitossa sekä yrityksessä toimimisesta. He ovat kokeneina kouluttajina saaneet kiitosta erityisesti selkeistä ja käytännönläheisistä koulutustyyleistään.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
21.11.2018
08:30
12:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen saman yhtiön edustaja. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!