Ajankohtaista työoikeudesta -seminaari

Kesto: 0.5 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: online
Ajankohtaista työoikeudesta -seminaari, ei tenttiä
1 Kpl
Ajankohtaista työoikeudesta -seminaari (0.5 pv), 06.09.2018
1 Kpl
Ajankohtaista työoikeudesta -seminaari Materiaali, online
390,00 €
+ alv.. 24%.
OPPIASOPIMUS Hinta: 351,00€
*) Kurssin viimeinen ilmoittautumispäivä on ylittynyt. Jätäthän yhteydenottopyynnön, jos haluat jälki-ilmoittautua tälle kurssille.

Tuotekuvaus

Työoikeudelliseen sääntelyyn on tullut hiljattain merkittäviä lakimuutoksia. Esimerkiksi vaihtelevan työajan sopimusten – tai tuttavallisemmin ns. nollatuntisopimusten – käyttöä on rajoitettu kesäkuussa voimaan tulleilla lakimuutoksilla. Alalla kuin alalla työantajien on tärkeää tietää, mitä oikeuksia ja velvollisuuksia muutoksista seuraa etenkin työnantajataholle.

Tässä vuorovaikutteisessa seminaarissa käydään asiantuntevien kouluttajien ja konkreettisten esimerkkien avulla läpi ajankohtaisia työelämään liittyviä kysymyksiä.  Seminaarissa luodaan katsaus viime aikaisiin oikeustapauksiin, erityisesti korkeimman oikeuden tuoreimpiin työoikeustuomioihin sekä työtuomioistuimen uusimpiin ja tärkeimpiin tuomioihin. Vaihtelevan työajan sopimuksia koskevan sääntelyn ohella aamupäivän aikana paneudutaan myös muihin olennaisiin lakiuudistuksiin, kuten työsopimuslain viimeaikaisiin muutoksiin sekä työaikalain ja vuosilomalain uudistusten tämänhetkiseen tilanteeseen.  Lisäksi seminaarissa nostetaan esiin muita ajankohtaisia työoikeuden teemoja, muun muassa työsopimusten määräaikaisuus ja syrjintä sekä kilpailukieltosopimukset.

Osallistujilla on mahdollisuus lähettää kouluttajille etukäteen kysymyksiä, joihin seminaarissa annetaan selkeät vastaukset.

Aika: To 6.9.2018 klo 8:30-12:00. Koulutuspäivä alkaa aamiaisella ja ilmoittautumisella 8:30 alkaen. Koulutus alkaa klo 9:00.
Paikka: Fondia, Lönnrotinkatu 5, 4. krs, Helsinki
Kouluttaja: Annika Lindholm, Senior Legal Counsel, Fondia ja Mari Aspelund, Senior Legal Counsel, Fondia
Hinta: 390 eur + alv. (sis. aamupalatarjoilun ja materiaalit)

Tule ottamaan haltuun ajankohtainen työoikeus puolen päivän seminaarissa! Ilmoittaudu heti - paikkoja on rajoitetusti!

lindholm pyöreäaspelund pyöreä

 

Kouluttajana toimivat lakimiehet Annika Lindholm ja Mari Aspelund lakipalveluyritys Fondiasta. Kummallakin on monipuolinen kokemus työoikeusjuristina toimimisesta: Mari on työskennellyt työoikeusjuristina muun muassa ammattijärjestössä ja Annikalla on laaja tausta työnantaja -ja työntekijäliitossa sekä yrityksessä toimimisesta. He ovat kokeneina kouluttajina saaneet kiitosta erityisesti selkeistä ja käytännönläheisistä koulutustyyleistään.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
06.09.2018
08:30
12:00
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen saman yhtiön edustaja. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 7 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!