Ajanhallinnan koulutus (1/2 pv)

Duration: 0.5 days , Course language: finnish, Material language: finnish, Material: pdf
Ajanhallinnan koulutus (1/2 pv), ei tenttiä
1 Pcs
Ajanhallinnan koulutus (1/2 pv) (0.5 days), 27.11.2019
340 €
+ vat.. 24%.

Description

Haluatko tehostaa ajankäyttöäsi? Tehokas ajanhallinta ei ole sitä että tehdään enemmän, vaan tehdään järkevämmin. Sillä, miten tehokkaasti ja järkevästi aikansa käyttää, on suuri merkitys tuottavuuteen ja työssä viihtyvyyteen. Tule koulutukseen oppimaan miten saat paremmin tuottavuutta ja parannat työviihtyvyyttä.

Kouluttaja Minna Saariniemi on ajanhallinnan kouluttaja, puhuja ja kirjailija. Hän on koulutukseltaan diplomi-insinööri, ja hänen kehittämistä menetelmistä on julkaistu artikkeleita useissa lehdissä. Saariniemi kouluttaa yrityksille ajanhallintaa ja sähköpostin hallintaa.

Kenelle

Koulutus sopii jokaiselle parempaa työtä ja tehokuutta haluavalle organisaation jäsenelle. Voit toimia niin johtotehtävissä, asiantuntijana kuin asiakasrajapinnassakin.

SISÄLTÖ

  • LAPA-menetelmä
  • Viisi askelta tehokkaaseen kokoukseen
  • Vältä keskittymisen sudenkuopat
  • Eroon viivyttelystä
  • Rutiinit työpäivän avuksi
  • Varmista riittävä energiataso

 Schedule

Date
Start time
End time
Nb!
08:30
09:00
Ilmoittautuminen ja aamiainen
09:00
12:00
Koulutus luokkatilassa
Cancellation terms

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Your course or event to Oppia.fi?

Contact us!