Aivoymmärrystä ja vaikuttamistaitoja rohkeille edelläkävijöille

Kesto: 3.0 pv
Kurssia ei ole tällä hetkellä aikataulutettu. Ota yhteyttä ja sovi asiakaskohtainen koulutus.

TuotekuvausMuutos on jatkuvaa ja toiminta tiimeissä ja verkostoissa vaatii hyviä vuorovaikutus- ja vaikuttamistaitoja. 

Haastavissa tilanteissa hyvät ja oikeat päätökset ovat oleellinen osa onnistumista. Oletko miettinyt koskaan, miten sinun aivosi ohjaavat päätöksentekoasi ja toimintaasi haastavissa tilanteissa? Tai miten vahvistaa omia vuorovaikutus- ja vaikuttamistaitoja? Tämä valmennus on sinulle, joka haluat saada tiimisi samaan veneeseen ja soutamaan samaan suuntaan!

Ryhmäcoaching on tavoitteellista yhteistyötä kahden ICF (International Coach Federation) sertifioidun ammatticoachin kanssa. Ryhmäcoaching toteutetaan aivoystävällisin menetelmin, jotka eivät kuormita työmuistia. Se tarkoittaa käytännössä aktiivisia, toiminnallisia max kolmen tunnin coachigsessioita, joissa osallistujat tekevät työn. Coachien rooli on inspiroida, haastaa, oivalluttaa ja varmistaa, että ryhmä löytää itsensä sieltä minne se haluaa mennä. Teemme myös näkyväksi menetelmät, joita käytämme. Näin pääset soveltamaan coachingtaitoja omaan työhön. 

Se mikä itse kullekin on painetilanne, vaihtelee yksilöittäin. Aivotutkimuksesta tiedämme, että ihmisen painekäyttäytyminen ei ole tietoista toimintaa. Muutos loogisesta päättelystä ja rationaalisesta päätöksenteosta painekäyttäytymiseen tapahtuu sekunnin murto-osissa. Ja silloin yhteistyö ei kaikkien kanssa enää suju. Kun tunnistaa ja tiedostaa oman painekäyttäytymisensä, siihen pystyy vaikuttamaan. Kun ymmärtää miten toiset käyttäytyvät, löytää parempia vaikuttamiskeinoja ja taitoja vuoropuheluun ja toimimiseen eri tilanteissa.

Painekäyttäytymiseen pääsemme kiinni 15 min. testillä ja oma profiili antaa lentävän lähdön uuteen ajatteluun ja toimintaan. Johdonmukaisen oppimisen ja vaikuttavuuden varmistaa coachingprosessi. Näin rakennamme yhdessä vaikuttavia tuloksia 20 tunnin yhteistyöllä.

Valmennuksen sisältö:

  • Vuoropuhelu ja oman tiimin innostaminen
  • Sidosryhmiin vaikuttaminen
  • Ristiriitatilanteet ja aivoystävälliset ratkaisut
  • Muutoksen kohtaaminen

Aikataulu: 

  • Yksilölliset painekäyttäytymistestit 3.- 7.6.2019  ja henkilökohtainen palautekeskustelu omasta painekäyttäytymisprofiilista 24. – 28.6.2019. Yksilölliset ajat sovitaan osallistujan kanssa.

  • Ryhmäcoaching klo 9 – 12 viitenä torstaina:  22.8.2019, 19.9.2019, 17.10.2019, 21.11.2019 ja 19.12.2019

Paikka: Caleidocons / Terkko Health Hub, Haartmaninkatu 4, Helsinki

Aikainvestointi: 20 tuntia yhteistyötä kuuden kuukauden aikana.

 

Peruutusehdot
Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin kaksi (2) viikkoa ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. Kurssimateriaalin toimittamisesta oppilaalle peruuntumistapauksessa veloitamme lisäksi 100 EUR. Peruutusmaksut veloitetaan myös sairastapauksissa.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!