Agile Product Owner

Kesto: 2 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: englanti, Materiaali: paperi
KURSSI SULJETTU!
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Tuoteomistajan rooli on vaikein ja samalla tärkein rooli ketterässä organisaatiossa. Tällä kurssilla opit, miksi rooli on tärkeä ja mitä taitoja menestyksekkäällä tuoteomistajalla on. Kurssilla käymme läpi tuoteomistajan päivittäistä työtä: opit työskentelemään tiimisi kanssa sprintin ja Scrumin tapahtumien aikana sekä opit, miten osallistat sidosryhmiä tuotteen parantamiseen.

Tuoteomistajan rooli on muuttumassa vaatimusten priorisoinnista vaikuttavuuskeskeisen ajattelutavan edistämiseen koko organisaatiossa. Hyvin toimiva ketterä tuotehallinta parantaa tuotetta ja nopeuttaa toimintaa kaikilla organisaation tasoilla, tiimeistä portfolio-päätöksentekoon. Kurssin aikana opit tunnistamaan asiakasarvoa, ymmärtämään iteratiivisen ajattelun ja vertikaalisen pilkkomisen lähtökohdat sekä nopeiden palautesyklien merkityksen. Nämä kaikki auttavat sinua maksimoimaan asiakkaille tuotettavaa arvoa ja toimittamaan sitä yhä nopeammassa tahdissa.

AIHEET:

- Ketterä ja lean: miksi, mitä ja periaatteet

- Asiakkaan näkökulman omaksuminen

- Visiosta Epicien ja ominaisuuksien kautta käyttäjätarinoihin

- Iteratiivinen tarkentaminen, priorisointi ja kehitysjonon hallinta

- Käyttäjäkeskeisen pilkkomisen hyödyntäminen aikaisen arvontuoton mahdollistamiseksi

- Testisyklien nopeuttaminen ja asiakkaan kanssa oppiminen

- Malleja tuoteomistajuudelle usean tiimin ympäristössä

KOHDERYHMÄ:

Tuoteomistajat, tuotepäälliköt ja sidosryhmät, jotka työskentelevät lähellä organisaation sisäistä tuotekehitystä. Aiempaa kokemusta ei vaadita, mutta kokemus tuotehallinnasta ja ketterien tiimien kanssa työskentelystä on eduksiOhjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
27.08.201908:3016:30
28.08.201908:3016:30
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun. 

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!