Agile People Operations

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali:
KURSSI SULJETTU!
Valitse toinen aloituspäivämäärä sivun vasemmasta laidasta (mobiilinäkymässä sivun alaosassa)

Tuotekuvaus

Agile People Operations on ensimmäinen osa kolmiosaista muutoksentekijä-valmennuspolkua:

  1. Agile People Operations  – opi ketterän toimintatavan perusteet
  2. Resilientti organisaatio – sopeudu muutokseen ja hallitse stressitilanteita
  3. Fasilitointi kehittämisen tukena – oivalluta ihmiset tekemään asioita ja ratkomaan ristiriitoja yhdessä

Voit osallistua joko koko muutoksentekijä-valmennuspolkuun (3 pv) tai yksittäiseen koulutuspäivään (1 pv).


Opi ketterän toimintatavan perusteet

Agile People Operations -koulutuksessa käymme läpi ketterää toimintatapaa viiden toisiaan täydentävän lähestymistavan avulla: rakenne, prosessit, ihmiset, strategia ja arvot.

Koulutuksen lähestymistapa perustuu moderniin ajatteluun ihmisestä organisaation keskeisenä voimavarana, jonka kehittymistä voidaan tukea valmentavan johtamisen avulla. Tämän vuoksi haluamme puhua People Operationsista, emme Human Resource Managementista. Vastaavasti organisaatiota tarkastellaan emergenttinä, jatkuvasti uudistuvana toimintaympäristönä.

Tämän osion käytyäsi sinun ei tarvitse enää nolostella, ettet ymmärrä mistä ketteryydessä on kyse, vaan voit osallistua aktiviisesti siitä käytäviin keskusteluihin. Jja mikä parasta, voit toimia ketteryyden sanansaattajana omassa yrityksessäsi!

Agile People Operations -koulutuspäivän sisältö:

- Taustaa työn organisoinnin historiasta ja nykypäivästä: Mitä voimme oppia työn organisoinnin historiasta? Mitkä tekijät tekevät ketteryydestä hyvän tavan organisoida työtä nykypäivänä?

- Millaisia ovat ketterän toimintatavan rakenteet? Perehdymme ketterän toimintatavan erilaisiin toiminnallisiin ja ajallisiin rakenteisiin, kuten scrumiin, kanbaniin ja tiimeihin.

- Agile People Operations – millaiset prosessit tukevat ihmisten työtä ketterässä organisaatiossa? Perehdymme HR:n toimintaan, johtamiseen ja esimiestyöhön sekä itseohjautuvuuteen osana ketterän organisaation toimintaa.

- Ketterä organisaatio vaalii ihmistä - Ketterissä organisaatioissa ihmisten motivaatio ja kehittyminen ovat tärkeitä asioita, jopa kompetenssia tärkeämpiä. Miten ketterä toimintatapa voi toimia merkityksellisen työn lähteenä?

- Millainen on ketterä strategia? Millainen strateginen suunnittelu ja tuloksellisuuden seuranta sopii ketterään organisaatioon?

- Ketteryys on arvopohjaista toimintaa - Jos ketteryys ei ole mindsetissä, sitä ei ole – ketterä muutos on ennen kaikkea kulttuurin muutos.

Oppimistavoitteet: Koulutuspäivän jälkeen osallistujilla on perustiedot organisaation ketteryydestä ja ketterästä ajattelutavasta. Osallistujat ovat peilanneet ketteriä toimintatapoja oman organisaationsa nykyiseen toimintatapaan, valinneet kehittämiskohteita ja rakentaneet seuraavia konkreettisia askelia kohti oman organisaation ketteryyden edistämistä.

Valmentaja: Muutoksentekijä-valmennuspolun valmentajana toimii Lean Agile Coach, organisaatioiden tutkimuspohjaisen kehittämisen ammattilainen Minna Janhonen, jonka intohimona on edistää organisaatioiden kykyä uudistaa toimintaansa ketterästi ja kestävästi.Ohjelma

Päivämäärä Aloitusaika Lopetusaika Huom!
27.02.202009:0016:30
Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli ilmoittautuja ei pääse kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään vähemmän kuin 14 päivää ennen kurssin alkua, veloitamme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta. Mikäli ilmoittautunut jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, veloitamme koko osallistumismaksun.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!