Agile Leader - löydä ketterä johtajuutesi - Ketterän johtamisen valmennus esimiehille

Kesto: 1 pv , Opetuskieli: suomi, Materiaalikieli: suomi, Materiaali: pdf
Agile Leader - löydä ketterä johtajuutesi, ei tenttiä
1 Kpl
Agile Leader - löydä ketterä johtajuutesi (1 pv), 04.03.2020
590 €
+ alv.. 24%.
Oppiasopimushinta: 531,00€

Tuotekuvaus

Työelämä muuttuu ja johtaminen on murroksessa - johtamisen odotukset muuttuvat. Mitä tämä vaatii sinun johtajuudeltasi? Vastaako johtamisesi tiimisi tarpeita myös tulevaisuudessa? Agile Leader – löydä ketterä johtuutesi -valmennuspäivä on tarkoitettu esimiehille, tiiminvetäjille ja johtamisesta kiinnostuneille, joilla on halu uudistaa omaa johtamisosaamistaan ja johtamisen mindsetiä.  Päivän aikana sisäistät ketterän ajattelun filosofiaa, harjoittelet filosofian mukaisia osallistavia ja työntekijälähtöisiä johtamis- ja toimintatapoja. Saat mukaasia uusia henkilöjohtamisen työkaluja ja oppimissuunnitelman, joilla voit jatkaa ketterää matkaa tiimisi kanssa. Valmennuspäivän pääpaino on esimiehen omassa, yksilökohtaisessa johtamisessa ja –kehittymismatkassa. Aikaisempaa kokemusta ketteristä toimintatavoista ei tarvitse olla, mutta jos sitä on, ole valmis jakamaan osaamistasi myös muille! Tärkeintä on, että olet kiinnostunut modernista tavasta johtaa, mahdollisesti jopa jo valmis muutokseen.

Kouluttajana toimii Annukka Väisänen, joka on kokenut valmentaja, fasilitoija ja coach sekä muuttuvan työelämän sparraaja ja johtamisen ja organisaatiokulttuurin uudistaja. Hänellä on yli 20 vuoden yritysmaailman kokemus johtamisen- ja organisaation kehittämisestä suurista, kansainvälisistä yrityksistä pienempiin kotimaisiin niin in-house kehittäjänä kuin yhteistyökumppanina.Ohjelma

Päivämäärä
Aloitusaika
Lopetusaika
Huom!
04.03.2020
08:30
16:30

Päivän aikana tutustutaan ketterään filosofiaan ja työstetään ajattelua harjoituksilla ja omakohtaisilla työstöillä.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli henkilö ei pääse osallistumaan kurssille, voi hänen sijastaan tulla toinen henkilö. Mikäli ilmoittautumisen peruutus tehdään alle 14 päivää ennen kurssin alkua, pidätämme toimisto- ja varauskuluina 50% kurssimaksusta ja 50% kurssimaksusta palautetaan. Sairastapauksissa lääkärintodistuksella osallistuja voi siirtää osallistumisensa toiseen tilaisuuteen. Mikäli osallistuja jää saapumatta kurssille ilman peruutusilmoitusta, kurssimaksua ei palauteta.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!