Vastuullinen liiketoiminta ja väärinkäytösten välttäminen

Julkaisija: Code of Conduct Company Oy
Tyyppi: eLearning | Kesto: 1.0 tuntia
Vastuullinen liiketoiminta ja väärinkäytösten välttäminen
1.00 Kpl
Vastuullinen liiketoiminta ja väärinkäytösten välttäminen eLearning (kesto 1.0 tuntia)
99,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Tässä videovalmennuksessa lähdetään liikkeelle vastuullisen liketoiminnan perusteista: mitä on sosiaalinen, taloudellinen ja ympäristövastuu ja miten lähteä liikkeelle yritysvastuun kehittämisessä. Koulutuksen toisessa osiossa kuulet, miten ehkäistä ja tunnistaa väärinkäytöksiä ja eettisiä huolenaiheita organisaatiossa, ja mitkä ovat parhaat käytännöt niiden käsittelemiseen.

Verkkovalmennuksen tavoite

Tämän verkkovalmennuksen tavoitteena on tarjota tiivistetty johdanto yritysvastuun käsitteeseen sekä antaa eväitä miten tunnistaa ja ehkäistä väärinkäytöksiä. 

Kurssimateriaali koostuu tunnin mittaisesta videotallenteesta, jonka voit katsoa läpi haluamaasi tahtiin. Materiaali on käytettävissäsi 3kk ostohetkestä.

​Kurssin päätteeksi sinulla on parempi ymmärrys:

  • miksi yritysvastuu kannattaa

  • mitä on taloudellinen, sosiaalinen ja ympristövastuu

  • mitä eroa on yritysvastuulla ja yritysetiikalla

  • miten organisaatiosi voi lähteä liikkeelle yritysvastuun kehittämisessä

  • mitkä ovat tyypillisiä väärinkäytösten muotoja

  • miten ehkäistä ja tunnistaa väärinkäytöksiä ja miten toimia väärinkäytösepäilytilanteessa

Voit myös tilata kurssin tueksi henkilökohtaisen sparraussession (hinta alk. 350EUR+alv / 90min). Tiedustelut: info@codeofconduct.fi.

Ilmottatumisohjeet:

Voit  ilmoittatua kurssille koska tahansa. Maksettuasi kurssin saan ohjeet kurssin aktivoimiseen, jonka jälkeen saat sähköpostiisi linkin kurssialustalle.

Valmentajasta

Valmennuksen toteutuksesta vastaa KTM Niina Ratsula, jolla on yli vuosikymmenen kokemus eettisten ohjeiden laatimisesta ja jalkauttamisesta. Niinan perustaman  CODE OF CONDUCT COMPANYN missiona on edistää oikein toimimisen kulttuuria pohjoismaisessa työelämässä. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Niina ehti toimia 12 vuotta kansainvälisissä kehittämis- ja johtotehtävissä Nokian ja Kemiran palveluksessa erikoistumisalueinaan eettiset ja compliance -ohjelmat, sisäinen valvonta, sisäinen tarkastus, väärinkäytösriskin hallinta ja yritysvastuu. Työn ohella Niina viimeistelee väitöskirjaa samasta aihepiiristä Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Valmennuksissaan Niina painottaa erityisesti eettisen yrityskulttuurin merkitystä ja johtajien sekä esimiesten roolia tällaisen kulttuurin luomisessa ja kehittämisessä. Niina on kokenut ja suosittu luennoitsija ja on myös kirjoittanut useita ammattijulkaisuja. Uusin teos "Oikein toimimisen kulttuuri - johtajan opas eettisen organisaation rakentamiseen" ilmestyi syksyllä 2019. Niina valittiin vuoden 2019 vastuulliseksi vaikuttajaksi (Bonfire Agency Oy)

Niina Ratsula antaa sinulle mielellään lisätietoa valmennuksesta (niina.ratsula@codeofconduct.fi). Halutessasi voit myös tilata kurssista räätälöidyn, yrityskohtaisen toteutuksen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!