Vastuullinen esimies ja johtaja

Julkaisija: Code of Conduct Company Oy
Tyyppi: eLearning | Kesto: 1.0 tuntia
Vastuullinen esimies ja johtaja
1.00 Kpl
Vastuullinen esimies ja johtaja eLearning (kesto 1.0 tuntia)
99,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Tämä tunnin mittainen videokoulutus on kaikille ihmisten ja itsensä johtajille, jotka haluavat varmistaa, että he omalla toiminnallaan edistävät oikein toimimisen kulttuuria. Koulutuksessa pohditaan, mitä vastuullinen johtaminen on ja mistä muodostuu eettinen työyhteisö. Koulutuksessa saat konkreettisia eväitä oman johtamisesi tueksi.

Verkkovalmennuksen tavoite

Tämän verkkovalmennuksen tavoitteena on tarjota esimies- ja johtotehtävissä oleville henkilöille sekä kaikille itsensä johtajille eväät vastuulliseen toimintaan työelämässä.

Kurssimateriaali koostuu tunnin mittaisesta videotallenteesta, jonka voit katsoa läpi haluamaasi tahtiin. Materiaali on käytettävissäsi 3kk ostohetkestä.

​Kurssin päätteeksi sinulla on parempi ymmärrys:

  • mitä vastuullinen johtaminen on

  • miten voit johtajana tukea eettisyyttä organisaatiossasi

  • mitä on esimiehen valvontavastuu

  • miten toimia esimiehenä väärinkäytösepäilytilanteessa.

Voit myös tilata kurssin tueksi henkilökohtaisen sparraussession (hinta alk. 350EUR+alv / 90min). Tiedustelut: info@codeofconduct.fi.

Ilmottatumisohjeet:

Voit  ilmoittatua kurssille koska tahansa. Maksettuasi kurssin saan ohjeet kurssin aktivoimiseen, jonka jälkeen saat sähköpostiisi linkin kurssialustalle.

Valmentajasta

Valmennuksen toteutuksesta vastaa KTM Niina Ratsula, jolla on yli vuosikymmenen kokemus eettisten ohjeiden laatimisesta ja jalkauttamisesta. Niinan perustaman  Code of Conduct Companyn missiona on edistää oikein toimimisen kulttuuria pohjoismaisessa työelämässä. Ennen yrittäjäksi ryhtymistä Niina ehti toimia 12 vuotta kansainvälisissä kehittämis- ja johtotehtävissä Nokian ja Kemiran palveluksessa erikoistumisalueinaan eettiset ja compliance -ohjelmat, sisäinen valvonta, sisäinen tarkastus, väärinkäytösriskin hallinta ja yritysvastuu. Työn ohella Niina viimeistelee väitöskirjaa samasta aihepiiristä Turun yliopiston kauppakorkeakoulussa. Valmennuksissaan Niina painottaa erityisesti eettisen yrityskulttuurin merkitystä ja johtajien sekä esimiesten roolia tällaisen kulttuurin luomisessa ja kehittämisessä. Niina on kokenut ja suosittu luennoitsija ja on myös kirjoittanut useita ammattijulkaisuja. Uusin teos "Oikein toimimisen kulttuuri - johtajan opas eettisen organisaation rakentamiseen" ilmestyi syksyllä 2019. Niina valittiin vuoden 2019 vastuulliseksi vaikuttajaksi (Bonfire Agency Oy)

Niina Ratsula antaa sinulle mielellään lisätietoa valmennuksesta (niina.ratsula@codeofconduct.fi). Halutessasi voit myös tilata kurssista räätälöidyn, yrityskohtaisen toteutuksen.

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!