Ura-kehitys + Muutos E-Valmennus [Career + Change E-Coaching] 90 min

Julkaisija: HICCS OY
Tyyppi: eLearning | Kesto: 1.5 tuntia
Ura-kehitys + Muutos Etä-valmennus 90min
1.00 Kpl
Ura-kehitys + Muutos E-Valmennus [Career + Change E-Coaching] 90 min eLearning (kesto 1.5 tuntia)
69,00 €
+ alv. 24%.

Tuotekuvaus

Onko sinulla edessä suunniteltu tai odottamaton ura-muutos? Me voimme auttaa sinua muutoksen hallinnassa ja siihen sopeutumisessa (jopa tarpeen mukaan YT ja työsuhteen lopettamista koskevissa asioissa). Pyrimme kartoittamaan kaikki mahdollisuudet ja avaamaan tarvittavia ovia, jotta etsimäsi ura-muutos tapahtuisi mahdollisimman saumattomasti, miten? 

  • Autamme sinua ymmärtämään omaa potentiaalia ja lähtökohtia (HICCS-ORBIT ohjelma on tähän erinomainen resurssi myös)
  • Autamme sinua kohtaamaan muutos positiivisesti, pyrimme vähentämään pelkoa ja levottomuuden tunnetta
  • Suosittelemme sinulle sopivia kanavia meidän kansaivälisestä verkostosta, rekrytointi, head-hunterit, yhtiöt...
  • Autamme sinua tarvittaessa etsimään, hakemaan työtä ja valmistelemaan itsesi kansaiväliselle työlle ja uralle. Autamme myös valmistautumaan kultuuria ja elämäntavan muutosta koskevissa kysymyksissä, jotta sopeutuminen uuteen ympäristöön olisi helpompaa
  • Autamme sinua vahistamaan itsevarmuutta ja itsetuntoa
  • Autamme sinua valmistautumaan haastatteluihin ja ohjamme miten haastatteluissa tulisi käyttäytyä. Lisäksi tuemme tarvittaessa uuteen työhön siirtymisen optimoinnin kanssa, miten suhtautua uuteen työnantajaan ja tehdä roolista oma
  • Opetamme miten voit nostaa omaa arvoa työympäristössä ja miten voit päästä korkeammalle tehokkuus- ja tuottavuustasolle kolleegoihin verrattuna

Varaa ilmainen 20min tutustumis E-valmennus video istunto niklas.christides@hiccsglobal.com tai puhelimitse +358407263558. Tällä tavalla tapaat valmentajan ja voitte keskustella siitä miten valmennus voisi olla hyödyksi.

Valmentaja (valmennuskielet):

Meidän valmennukset pidetään aina videon välityksellä, miksi? Koska se on helppoa, kustannustehokasta ja joustavaa. Jokainen E-valmennus video istunto kestää 90min, voit varata max 2 istuntoa (180min) yhdelle päivälle. Pyrimme aina parhaamme mukaan kattamaan mahdollisimman paljon kokonaisuuksia, täytyy kuitenkin todeta että yhdessä istunnossa ei kaikkeen pysty ja positiivisen muutokseen luomiseen tarvitaan ensikädessä aikaa, uskoa ja sitoutumista.

Ota yhteyttä niklas.christides@hiccsglobal.com ja sovi valmennukselle ajankohta, otamme varauksia vastaan valmentajan aikataulun joustavuuden mukaan klo 8:00 ja 20:00 välillä. Kun valmennus on maksettu lähetämme vahvistuksen varauksesta ja linkin video valmennukseen.

Jos tahdot varmistaa että valmennus on mahdollisimman tehokasta kannattaa valmistautua istuntoon huolella. Valmentajalle voi tarpeen tullen lähettää materiaalia etukäteen mailitse niklas.christides@hiccsglobal.com (kaikki tieto joka kanssamme jaetaan pidetään aina salassa eikä sitä jaeta kolmansille osapuolille ilman asiakkaan hyväksyntää).

Oma koulutus tai tapahtuma Oppia.fi:hin?

Ota yhteyttä!